Dalila Dragojević je kao što i sami znate, najveći gubitnik u sezoni Zadruga 5. NAime, kao što i sami znate, ona je tamo napravila, što do tada apsolutnoniko nije napravio. Svog rođenog suprga dejana, krenula je da vara sa Filip Carom. Cela javnost je bila zgrožena po tom pitanju, ali je u isto vreme dobila i jako puno fanova zbog svega toga.

Zato je u poslednja dva meseca, bila i više njego sigurna u svoju pobedu, ali jednostavno to se nije desilo, a da stvar bude gora po nju, pobedu je odneo njen sada već bivši suprug Dejan. Nikome nije još uvek jasan njihov status, jer su slžbeno još uvek u braku, ali sa totalno drugim partnerima. Mnogi njihov brak osuđuju, i veruju da je otrovan i to nego više nego što je u stvari i normaalno.

Verujemo da ste svi čuli za njenu majku, koaj je u nekoliko navrata bila u šemi da uđe u Zadrugu, ali se to na kraju ipak nije niti desilo. Eminsa Mujić inače, kada se razvela od njenog oca, živi u Tuzli, a tamo je poznata po tome da šverca duvan i cigare koje mota i prodaje. Poznato je vam da se Dalila nakon završetka same Zadruge, malo opustila, našla je novoga partnera i samo luduje.

Ako je pratite na Instagramu, onda tamo možete da vidite da je non stop po novim destinacijama, a sada je odlučila da poseti i majku te rodni grad. Majka se poprilično doterala, te je sredila i kosu, a Dalila je samo kratko napisala “mamita”:

Preporučeno