Pevač Marinko Rokvić je preminuo 6. novembra ove godine u subotu, na iznenađenje celokupne javnosti. Međutim, za njegovu porodicu to nije bilo iznenađenje, jer je popularni pevač vodio tešku borbu sa tumorom pankreasa i porodica je znala da su njegovi dani odbrojani, i da njemu nema spasa. Pevačeva želja je bila da javnost za njegovu bolest ne zna, što je porodica i ispoštovala. On se nije pojavljivao u javnosti poslednjih godinu dana, a to je pravdao time da je bolestan jer mu je bakterija napala organizam. Sahranjen je u četvrtak pored svog oca koji je poginuo 1994. godine u Krajini.

Marinko Rokvć je u luksuznom domu na Banovom brdu sa suprugom Slavicom živeo mirno i povučeno do svojih poslednjih dana, kada su im neretko dolazili sinovi Nikola i Marko sa ženama i decom. Naime, on je imovinu koju je stekao tokom životom podelio na ravne časti, svojim sinovima i životnoj saputnici kojoj je umro na rukama. Godinama su pevač i njegova supruga Slavica mislili o tome da je najbitnije da svoju decu obezbede, pa su stan na Novom Beogradu prodali i novac raspodelili tako da su obezbedili sinovima koji su tada u to vreme zasnovali porodicu.

Slavica i pevač Marinko su živeli skladno u prostranom domu uređenom sa puno pažnje i ljubavi, a Slavica je brinula o svakom detalju, a mnoge je i sama napravila. Možete u nastavku ovo teksta da pogledate samo neke delove kuće koju je pevač ostavio sojoj udovici. Koje je vaše mišljenje o Slavici? Pišite nam u komentar mišljenja.

Preporučeno