Svaki dan kada otvorite Tik tok, ili neku društvenu mrežu, tamo možete da nađete gomilu gluposti, ali i jako puno korisnih saveta koji vam itekako mogu pomoći u životu. Ponekad kada vidite neke jako jednostavne savete za  celi život, definitivno se upitate kako je moguće, da vam tako nešto nikada nije palo na pamet?

Primera radi, da li ste ikada ostavili mali plastični poklopac koji se nalazi ispod glavnog čepa na pakovanju od jednog litraa ulja? 90% nas je bacalo taj mali plastični čep, a caka je u tome, da se on otvori samo do pola, i da se ne baca, jer ako ga skinete puno više ulja ćete trošiti i puno kraće će da vam traje. Zato ga ostavite na ulju, i kada sipate u tavu ulje, definitivno ćete manje ulja da trošite, a to je na današnje vreme, kada je apsolutno sve skupo, trajati puuno duže.

Također, trik sa nutelom, tanka kartonnska folija koja se nalazi ispod samog poklopca, kada se skine, krije malu kašikicu koja će vam dobro doži, ako se nalazite negde u prirodi. Mi danas donosimo tako male kuhinjske savete, kako održavti stan čišći, i kako na primer napraviti da vam veš mašina bolje radi, ili usisivač bolje kupi prašinu. Jednostavno, kada pogledate kuhinju ili kupatilo, imate osećaj da tamo nikad niko ne čisti.

Šporet primera radi, koji se koristi svakodnevno, nikada s ene može na pravi način očistiti. Ulje i sotale stvari čine rernu prljavom, a mi vam donosimo savet kako da ona jednostavno sija. Sve što treba da uradite je to, da uzmete tabletu za pranje suđa, stavite je u toplu vodu i sa tme prebrišete celu rernu. Pogledajte i sami…

Preporučeno