O Ani Brnabić je do sada apsolutno sve rečeno, jednostavno, ona je u poslednje 4 godine, postala ubedljivo najpoznatija političarka u celoj regiji. Sa jako velikom dozom podozrenja gledali su na nju kada se pojavila u Srbiji, i to pre svega zbog njenog se ksualnog opredeljenja, ali dans su joj sve oprostili, jer u kombinaciji sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem, radi baš prav estvari za ovu zemlju. 

Naime, od kako je ona premijerka ove zemlje, Srbija je definitivo eksplodirala u svakom mogućem pogledu, te je postavila neke ekonopmke norme koje su teško dostižne za većinu zemalja u regiji. Inače, oan je punih 8 godina u vezi sa MIlicom Đurđić, poznatom beogradskom doktrokom, sa kojom po zakonu u Srbiji još uvek ne može spojiti bračnu zajdnicu, ali zajedno mofgu da imaju i dete. 

Naime, po zakonu u Srbiji, dozvoljeno im je usvajanje deteta, ili dobijanje deteta putem umetne oplodnje, na koju su se oni odlučili pre tri godine u jednoj Belgisjkoj klinici. Dobili su sina, koji se zove Aleksandar, a kojeg srpska javnost još uvek nije mogla da vidi, pošto su ga itekako čuvale od očiju amera i javnosti u ovoj zemlji. 

Ana Brnabić je kao što i sami znate nedvno dobila i novi mandat kao premijer Srbije, a na samoj ceremoniij pojavila se MIlica, kao i njena majka, ali i mali Aleksandar koji je Ani odmah potrćao u zagrljaj. Za sada zbog zakona u ovoj zemlji,.Ana mu može biti samo skrbnik, dok je MIlica majka, ali dete još uvek toga nije niti svesno. 

Preporučeno