Aleksandra Prijović danas važi za najuspešniju mladu pevačicu koja je uspela da održi uzastopne koncerte u jednom gradu. Iza sebe ima sjajan tim ljudi koji je podržava, a na prvom mestu je njen suprug Filip Živojinović.

  • Godine 2013. pojavila se značajna medijska pokrivenost oko šuškanja o ljubavnoj vezi između Prije i Viktora Živojinovića. Kako se tada pisalo, pjevačica Aleksandra Prijović brzo je raskinula prijašnju vezu s Amarom Giletom i uplovila u novu ljubavnu vezu sa sinom Lepe Brene, koji je ranije slovio za njenog nasljednika. Kako navodi Kurir, Viktor se posebno pojavio na snimanju novogodišnjeg programa “Grand produkcije” samo da bi bio u društvu pjevačice.

    Tijekom cijele prigode, njegov nepokolebljivi fokus ostao je na pjevaču, au prekidima su se upuštali u osobne i intimne rasprave. Veza Aleksandre i Viktora duboko je ukorijenjena u dugogodišnjem i čvrstom prijateljstvu. S vremenom je njihova veza prerasla u romantičnu vezu, jer su više vremena posvećivali jedno drugome, njegujući povjerenje i uživajući u prisutnosti jedno drugoga. Ono što Viktora neizmjerno raduje je saznanje da njegova majka, Lepa Brena, izuzetno cijeni Aleksandru i gaji veliku ljubav prema njoj.

Iako su se ustručavali da o tome otvoreno razgovaraju, njihova neosporna veza pokazala se na snimanju novogodišnjeg programa “Grand” produkcije. Izvor od povjerenja otkrio je da je odlučio doći na događaj isključivo zbog njezine prisutnosti. Kružila su nagađanja da su Viktor i Aleksandra stalno bili u kontaktu očima, vodili duboke razgovore, pa čak i s Aleksandrinom bliskom prijateljicom razmjenjivali informacije s telefona Breninog sina.

Aleksandra se i sama oglasila na Facebooku kako bi to dodatno potvrdila, otvoreno podijelivši svoje euforično stanje romantične veze. Nakon što je uklonila prethodnu izjavu u kojoj je svog dečka proglasila najneobičnijom osobom na svijetu, Aleksandra Prijović odlučila je ostati diskretna o svojoj vezi s Viktorom, odlučivši da ne otkriva detalje. Na upit o vezi s Viktorom jednostavno je priznala njihovo dugogodišnje poznanstvo i naglasila skladnu vezu koju ne veže samo s njim već i s njegovim bratom Stefanom.

Nepobitna je činjenica da Filip Živojinović i Aleksandra Prijović čine izvanredan partnerski odnos, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Unatoč uzaludnim pokušajima tračera da poremete njihovu bračnu sreću, Aleksandra i Filip ostali su nepokolebljivi u nepokolebljivom povjerenju, poštovanju i predanosti zajedničkoj ljubavi.

Stekavši afirmaciju kroz sudjelovanje u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”, Aleksandra Prijović, vrlo hvaljena pop-folk pjevačica porijeklom iz Srbije, osvojila je srca publike svojim nesvakidašnjim sposobnostima. Ne samo da je cijenjena zbog svojih iskrenih i očaravajućih melodija, Aleksandra također privlači pozornost medija zbog svog jedinstvenog modnog smisla i istaknutog javnog imidža.

Od njezinog skromnog početka u svijetu glazbe do uspona do slave, njezino je putovanje doista ulijeva strahopoštovanje. To je dokaz njezine nepokolebljive predanosti i izvanrednih talenata. Ovo djelo zaranja u njezinu životnu priču, profesionalna postignuća, osobna iskustva i duboki utjecaj koji je imala na glazbenu krajoliku. Tijekom svoje karijere, Aleksandra Prijović izdala je tri studijska albuma koji su ostavili trajan utjecaj na industriju.

Albumi “Testament”, “Zvuk tišine” i “Devet života” prepuni hitova koji su osvojili publiku i stekli ogromnu popularnost na digitalnoj platformi YouTube, dočarali su Aleksandrino glazbeno umijeće. Dok se priprema za svoju dugo iščekivanu regionalnu turneju “Od istoka do zapada”, koja bi trebala započeti 29. rujna 2023. u beogradskoj Štark areni, Aleksandra u lipnju predstavlja i svoj treći studijski album “Devet života”.

U ovom dugo iščekivanom izdanju, Aleksandra još jednom pokazuje svoj razvoj kao umjetnice i svoje istraživanje svježih glazbenih žanrova, učvršćujući svoju poziciju u glazbenoj industriji. Njezina diskografija i hitovi na vrhovima ljestvica svjedočanstvo su njezinog glazbenog talenta i sposobnosti prilagođavanja i inovacija. Ne samo da su njezini albumi i singlovi postigli izvanredan komercijalni uspjeh, već su također odigrali ključnu ulogu u oblikovanju evolucije pop-folk žanra u regiji. Ogroman broj pregleda na YouTubeu i online postignuća dodatno učvršćuju neporecivu popularnost njezinog rada, služeći kao dokaz nepokolebljive podrške i obožavanja njezinih obožavatelja.

 

 

Preporučeno