Voditeljica Jovana Jeremić, poznata po svojim provokativnim izjavama, nedavno je pričala o svojim očekivanjima od potencijalnog partnera. Prema njezinim riječima, svaki muškarac koji je zainteresiran za vezu s njom mora prepoznati da je s nekim tko nije običan i da to ima svoju cijenu. Jovana je naglasila da je bitno biti prepoznata kao Jovana Jeremić i da svako ko zanemaruje tu činjenicu čini veliku grešku. Za nju je imperativ da je prije svega doživljavaju kao Jovanu Jeremić, što znači priznanje za uspješnu karijeru i materijalno stanje. Prema njezinim riječima, “ne može svatko voziti Ferrari”, a biti s njom znači prihvatiti popratne troškove. Nakon što je postigla uspjeh u životu, Jovana Jeremić smatra da bi netko trebao prepoznati njen trud i zalaganje.

Svoj uspjeh pripisuje svojoj spremnosti da se zauzme za sebe, radi više od drugih i žrtvuje slobodno vrijeme za svoje ciljeve. U intervjuu za “Red TV” Jovana Jeremić je izjavila da nije tipična žena, već nekonvencionalna žena. Karijeru je započela na Happy televiziji, no odlučila je dati otkaz na poslu, razvesti se od tadašnjeg supruga i nastaviti dalje 2021. Jovana je Happy televiziju napustila jer se osjećala prezaposlenom i premalo plaćenom te je željela provoditi više vremena sa svojim dvogodišnjim djetetom kćer Leiu, o kojoj još nije govorila. Jovana je nedavno ispunila svoj životni san da radi na televiziji Pink.

S druge strane, obožavatelji joj ne nedostaju. Voditeljica Jovana Jeremić nedavno je na Instagramu podijelila da je i njoj anonimni umjetnik poklonio mural. Na muralu ispod Jelenine slike na zidu pisalo je “Ni prva ni druga, za mene si ti jedina”. Jovana je izrazila zahvalnost i nevjericu, priznavši da nije mogla ni zamisliti da će dobiti ovako promišljen poklon. “Da mi je netko rekao da će moj mural biti prvi dio rođendanskog poklona, ​​ne bih vjerovala”, napisala je u opisu fotografije. “Ovo je nešto najljepše što žena može doživjeti i zahvalna sam muškarcu koji mi je ovo učinio.

Preporučeno