– Vijest da je Kejt Midltoun, obolila od raka, kasno sinoć obišla je cijelu planetu. Bez obzira, koju titulu imali, koliko materijalno dobro stojali, bolest jednostavno ne bira. Međutim, poznavajući koliko novaca ima, ne brinemo se da će da dobije najbolju moguću medicinsku skrb. 

  • Kao odgovor na optužbe o neovlaštenom pokušaju pristupa privatnoj medicinskoj dokumentaciji Kate Middleton, poznata bolnica u Londonu pokrenula je temeljitu istragu incidenta. Nakon boravka Princeze od Velesa na londonskoj klinici u siječnju, uprava bolnice pokrenula je istragu zbog tvrdnji o povredi privatnosti. Prijavljeno je da je član osoblja uhićen dok je pokušavao povratiti medicinsku dokumentaciju. Optužbe su izazvale veliku zabrinutost u medicinskoj ustanovi, poznatoj po svojoj reputaciji pružanja diskretne njege cijenjenim pojedincima poput članova kraljevske obitelji, bivših predsjednika, premijera i drugih značajnih osoba.

Ova značajna sigurnosna povreda ozbiljno je ukaljala prestižni položaj bolnice u pružanju brige bez premca kraljevskoj obitelji. Nakon otkrivanja incidenta, glavni rukovoditelji bolnice odmah su se obratili Kensingtonskoj palači, ponudivši uvjeravanja o sveobuhvatnoj istrazi incidenta. Šokantne tvrdnje duboko su pogodile cijelo medicinsko osoblje, ostavivši ih u stanju užasa i nevjerice. Otkriće da je kolega od povjerenja upleten u ozbiljno kršenje povjerenja i etike bilo je duboko povrijeđeno. Čin pristupa medicinskoj dokumentaciji pacijenta bez izričitog dopuštenja voditelja obrade podataka smatra se nezakonitim za zdravstvene djelatnike koji rade u javnim i privatnim zdravstvenim ustanovama. Neizvjesno je jesu li londonske vlasti obaviještene o ovim optužbama. Londonska klinika čvrsto drži uvjerenje da svi pacijenti, bez obzira na njihov status, imaju pravo na najveću moguću privatnost i povjerljivost u pogledu svojih medicinskih podataka.

Nakon objave videa i fotografija koje prikazuju Kate i princa Williama na farmi Windsor, pokrenuta je istraga. Zanimljivo je da se ovaj događaj dogodio istodobno s širenjem internetskih teorija zavjere koje okružuju Kateinu odsutnost nakon operacije abdomena. Heidi Agan, koja nevjerojatno sliči Kate, nedavno je postala središte nagađanja društvenih medija, a kruže glasine da bi ona mogla biti varalica koja se predstavlja kao prava Kate. Sa svojim Instagram profilom prikladnog naziva ‘Kate Middleton lookalike’, Heidi Agan prikupila je impresivnu sljedbu od više od 3000 pojedinaca koji željno iščekuju njezine svakodnevne objave na kojima prikazuje nevjerojatno slične fotografije onima vojvotkinje.

Nakon što su kružile fotografije i video zapisi koji prikazuju vojvotkinju od Cambridgea, Kate Middleton, kako se pojavljuje u javnosti nakon značajnog izbivanja, među popriličnim brojem pojedinaca pojavio se osjećaj skepse u pogledu autentičnosti njezinog identiteta. Princeza Kate, koju je bilo teško uočiti, nedavno se pojavila u javnosti u rijetkom pojavljivanju koje su dokumentirali fotografi. To se događa nakon njezina misterioznog nestanka i značajnog medicinskog zahvata koji je uslijedio. Unatoč tome, osoba odgovorna za snimanje ovog trenutka istupila je kako bi provjerila autentičnost viđenja.

Britanski Mirror objavio je da je Nelson Silva (40) snimio kraljevski par dok su razgledavali trgovinu kućanskim potrepštinama u Windsoru, zgodno smještenu u blizini njegove vlastite nastambe u Adelaide Cottageu. Silva odlučno odbija svaki skepticizam u pogledu autentičnosti videa, smatrajući takve sumnje “apsurdnim”. Ističe da su djelatnici trgovine koji su prepoznali par prilikom susreta pokazali istinsko oduševljenje. Nelson je, u stanju krajnje zbunjenosti, otvoreno izrazio svoju zbunjenost u vezi s optužbama.

  • Kako bi potkrijepio svoje tvrdnje, iznio je neosporan dokaz u obliku videa na kojem su nedvojbeno snimljeni i on i William zajedno. S iskustvom iz prve ruke u njihovoj interakciji, Nelson je čvrsto jamčio za autentičnost videa, predviđajući da će njegovo otkrivanje okončati spor. Osim toga, toplo se prisjetio divnog razgovora koji je kraljevski par vodio s osobljem, učvrstivši svoje nepokolebljivo uvjerenje u njihovu nevinost. Kad sam otišao do blagajne da platim svoju kupnju, zaposlenik koji je tamo bio zatečen izgledao je zatečeno, hvatajući zrak.

Cijeli ambijent odisao je neizmjernim osjećajem radosti. Ambijent je neosporno bio topao i primamljiv. Ponašanje kraljevskog para opisao je promatrač koji je primijetio njihovu evidentnu opuštenost i zadovoljstvo. Princ William pokazao je zaštitnički raspoložen prema svojoj voljenoj princezi. Na kraju je promatrač donio odluku da prestane snimati njihove interakcije kako bi spriječio potencijalnu nelagodu za par. Silvin zaključak je da je Kate imala namjeru samo uživati ​​u laganoj šetnji sa suprugom, ističući njegov privlačan izgled i odbacujući neutemeljene glasine.

Preporučeno