Ako budete ikada pomislili da trošite mnogo novca na svoju decu i pelene i igračke, samo se setite mlade majke Britni Čerč iz Amerike, koja sa 33 godine ima 12 dece. Ona je ponosna majka koja je na Tik Toku prati više od 1,8 miliona, a objavljuje snimke raznih događaja iz porodičnog doma. Nju je nedavno jedan pratilac upitao kako sebi može da priušti odgajanje tolikog broja dece. Ona nije želela da otrkije šta njen muž radi, već je izabrala diplomatski odgovor: “Moj suprug naporno radi, zato ja ostajem kod kuće i brinem o deci” glasio je njen odgovor.

@ourlargefamilylife

#ad #ad The Pizza Hut Triple Treat Box is the perfect meal solution for families during the Holidays! @pizzahut #tripletreatbox #pizzahutpartner

♬ Famous Christmas songs / Orchestra arrangement – MIZUSATO Masaki

2020 godine ova je mama imala osmoro dece i radila je u fabrici ali je od posla odustala kada je rodila trojke, Olivera, Ašera i Abela. “Pre rođenja trojki radila sam u fabrici, ali sada mogu da ostanem kod kuće sa decom. Zarađujem na društvenim mrežama”, rekla je ona. Od kada je počela da kači slike i snimke iz svog svakodnevno života na društvenoj mreži Britni je prikupila veliki broj pratioca, više od 53 miliona lajkova na snimcima, a ima i dodatnih 117 hiljada pratlaca na Instagramu. Ostatak tekta pročitajte ovde.

Preporučeno