Portret kadetkinja Cece u televizijskoj seriji “Vojna akademija” srpske glumice Anđele Jovanović naišao je na veliko odobravanje u široj javnosti. Jovanović je rođena u Beogradu 21. septembra 1992. godine i ćerka je poznatih srpskih glumaca Branke Pujić i Dragana Jovanovića. Diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a postdiplomske studije stekla u Londonu, stopama svojih roditelja.

 

 

Jovanović je, uprkos mladosti, već ostvarila brojne uloge u raznim oblicima medija, uključujući filmove, televizijske serije i pozorišne predstave. Njene zapažene televizijske predstave su “Vojna akademija”, “Prevaranti”, “Srpski junaci novog doba”, dok su njene pozorišne predstave “Dobro došli u Srbiju”, “Hotel Slobodan promet” i druge. Nedavno je krajem decembra 2020. snimila svoju debitantsku pjesmu “Više nisam svoja”, koja će poslužiti kao soundtrack za predstojeći film “Južni vjetar 2”. Muzika je oduvek bila strast Jovanovića od detinjstva. Mnogi ljudi često komentarišu njenu lepotu, ističući da upadljivo podseća na svoju majku Branku. Po duhu i stavovima, uvriježeno je mišljenje da imaju sličnosti sa ocem Draganom. Vedrog junskog dana Anđela Jovanović i Mihailo Dudaš razmenili su svete bračne zavete pod letnjim nebom bez oblaka. Prelijepoj ceremoniji svjedočilo je oko stotinu gostiju. Od spoja glumice i sportiste prošlo je više od šezdeset dana, a javnost i mediji i dalje bruje od intrigantnih detalja koji su obilježili njihovu svadbu. Nedelju dana nakon venčanja, Anđela Jovanović je podelila neverovatnu vest koja ju je dirnula do suza – čestitke njenoj majci Branki.

 

 

Njenu objavu pratila je fotografija koja je dočarala emociju tog trenutka. Prvi ples na svadbi je detalj koji nikome od prisutnih ne nedostaje. Štaviše, pratioci Angele i Maihil na Instagramu bili su oduševljeni kada su svjedočili njihovom romantičnom plesu. Tokom plesa svima je bilo jasno da su sjajan par kako na bini tako i van nje. Kako započinju ovo novo poglavlje zajedničkog života, mlada glumica je prije premijere 500. predstave Hotela 88 podijelila s nama da su zainteresovane da procijene i njihovu kompatibilnost u životu. Razgovarali smo i o njihovom predstojećem medenom mjesecu, koji je još uvijek na čekanju. Datum njihovog polaska na put nije poznat.

 

 

Preporučeno