Jedna od zapaženih nazočnica na proslavi 43. rođendana Kim Kardashian bila je Ivanka Trump, kći Donalda i Ivane Trump. Ivanka se pojavila u najhrabrijem modnom izdanju večeri. Unatoč njenom visokom položaju u očevoj administraciji tijekom njegova predsjedničkog mandata, tako hrabar modni odabir tada je bio nezamisliv. U prošlosti je jasno dala do znanja da neće biti uključena u očeve političke napore, već se odlučila usredotočiti na svoju obitelj. Ova odluka svakako je označila pomak u njezinom modnom smislu.

Gle! Ivanka Trump tijekom javnog pojavljivanja nosila je suknju koju su mnogi ocijenili provokativnom. Komplet se sastojao od topa modne marke LaPointe po cijeni od 890 dolara i odgovarajuće suknje prekrivene šljokicama po cijeni od 990 dolara. Na druženju koje je održano u restoranu Funke na Beverly Hillsu, Ivanka Trump pohvalila se zategnutim trbušnjacima i nogama u dugoj, vrtoglavoj haljini. Poznato je da je Ivanka Trump žarko posvećena svom režimu vježbanja, što je vidljivo iz ovog modnog trenutka koji je podsjećao na stil Kim Kardashian. Ivanka Trump napravila je hrabar modni izričaj uparivši odjeću s cipelama Christian Louboutin koje se prodaju po cijeni od 895 dolara. Slikala se sa slavljenicom Loren Sanchez, koja je zaručena za Jeffa Bezosa, kao i odvjetnicom Lidijom Nives.

Nakon što je na svom Instagram profilu podijelila niz rođendanskih slika, uključujući i dotičnu, Kim Kardashian, koja trenutno studira pravo, izrazila je zahvalnost svojim prijateljima nazvavši ih “jackpotom”. Ispričala je kako nikada nije mogla zamisliti da bi te djevojke mogla nazvati svojim bliskim prijateljicama i izrazila koliko se osjeća blagoslovljenom. Kad pomislite na Ivanku Trump, vidite li ikakvu sličnost s modnim smislom Kim Kardashian?

Preporučeno