Pre dosta godina kada se desio krah ljubavi Zorice Desnice i Slobodana Bobe Živojinovića, jedino što je ostalo da ih povezuje jeste njihov sin Filip Živojinoć. Boba je posle rastanka od Zorice uplovio u veliku romansu sa popularnom pevačicom Lepom Brenom, sa kojom je u braku već 30 godina.

Filipova majka je svoje srce nedugo nakon toga poklonila Ivu Nakiću, košarkaškoj zevzdi Hrvatske. Sa njim je preselila u Ameriku i rodila još dvoje dece, pa je tako Filip dobio još brata i sestru. Kao što je poznato, Filip je neko vreme studirao u Americi, pa je tako imao priliku da provodi vreme sa majkom i očuhom. Baš u to vreme su njih dvojica, kako se naovdi, ostvarili dobar odnos i izgradili su veliko poverenje. Ono što je za veliko divljenje jeste da su i Filipovi roditelji ostali baš u sjajnim odnosima, te da Živojinovići i Nakići često provode vreme zajedno sa putovanjima.

Upravo je na jednom takvom putovanju u Madridu nastala slika koju je Lepa Brena objavila na društvrnim mrežama i kojom je oduševila mnoge i iz čega se može zaključiti da su njih dvoje u sjajnim odnosima.

Preporučeno