Poznata glumica Anđelka Prpić koja se proslavila serijom “Andrija i Anđelka” i pokazala koliko je izvrstan komičar, posljednjih nekoliko godana je jako tražena kada su u pitanju razni projekti. Trenutno snima serji u susjednoj Bosni i Hercegovini, što nam govori da nije angažovana samo na projektima u Srbiji nego i u celoj regiji.

Trenutno u seriji “Ne diraj mi mamu” u kojoj glumi Anđelka sa svojim kolegama iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine kao i iz Srbije govori nama o tome kako je svaka država koja je nastala raspadom Jugoslevnije jednostvo premala za umetnike koji sve više u kooperaciji rade jedni sa drugima. Anđelka u spomenutoj seriji glumi glavni lik Dunju Sunovratilo.

U seriji koja je postala veoma popularna pored Anđelke glume još i Dragan Marinković Maca koji se iz Sarajeva preselio u Novi Sad. Branko Đurić koji živi u Sloveniji već duži niz godina, Jasna Diklić kao i Rene Bitorajac koji je vrhunski poznati glumac u Hrvatskoj ali i šire, sa kojim je Anđelka nedavo snimila epizodu koja je pokrenula laviu špekulacija.

Anđelkin komentar : “Dobili smo bebu” nakon jednog snimljenog dijela koju je dospio u medije, a to je kako ona i Rene drže bebu lutku izazvao je veliki broj komentara. Mnogi su se pitali da li to onu šalju neku skrivenu poruku. Fanovi smatraju da bi Rene i Anđelka bili odličan par, s obzirom da se slavna glumica razvela sa ocem svoga sina, Darijom Prpićem te da joj treba osoba pored koje će da ostari i da možda rodi još jedno dijete.

Preporučeno