Pre par dana u Beogradu je održan i pomen od 40 dana na smrt Vidoje Ristovića, poznatog srpskog istoričara koji j e iznenada preminuo od 42 godine starosti. On je bio poznat i po svome braku sa poznatom hrvatskom voditeljkom i pevačicom Nikolinom Pišek, sa kojom j eimao i ćerku, koja danas ima 6 godina. Međutim, u poslednjih par dana na njegov odlazak je pala jedna ogromna mrlja. 

Naime, verujemo da ste do sada videli da traje veliki rat između Miše Grofa, njegovog oca i Nikoline Pišek, i to po pitanju Vidohjjevog nasledstva. Po nju je itekako loša posledica to što je on svoje nasledstvo već pre prepisao na svoga oca, a kada je on pre par dana izjavio da ima 18 stanova, i da ne zna kako to misli da podeli, onda vam j esve jasno koje je bogatstvo Ristović imao na svome kontu. 

Mnogi danas tako komentarišu i brak od Ristovića, za kojeg se itekako zalo da je u velikoj krizi jer, je on faktički u poslednjih godinu dana imao i ljubavnicu, kod koje je faktički i preminuo u samom stanu nakon ludog se ksa, koji je bio ispunjen sa jako velikom dozom alkohola. Također, živeli su odvojeno, on u Beogradu, a ona u Zagrebu. Sada su mediji došli i do fotke dok je on još uvek bio u životu, a na njoj je Nikolna sa njihovom ćerkom, a ispod slike je napisala “kada tuga stisne”. Mnogi veruju da ona uopšte nije bila sretna u tako montiranom braku. Na čijoj ste vi strani u ovoj celoj priči?

Preporučeno