Mi se u nastavku našeg današnjeg članka malo fokusiramo na domaće bračne parove, koji su uvek privlačili pažnju domaće javnosti. Jedan od njih je svakako onaj popularnog fudbalera i legende Crvene Zvezde Vujadin Savić, koji je egendarni sin od popularnog oca Dule Savića. 

Podsećamo on je najveći goglgeter kluba sa Marakane, a kada se pomene njegovo ime, može samo da se ustane i da se pokloni. Kao što i sami znate, on je poslednji ugovor nedavno odradio u Izraelu, konkretno u ekipi Apoel, a sada je odlučio da okači kopačke na klin, i da se posveti trenerskom poslu. Naime, dobio je ponudu od svog matičnog kluba, da se pridruži kao asistent na klupi trenera Milojevića. 

Naime, njih dvoje su se upoznali sada već davne 2011 godine, kada su dobili i prvo dete sina Andreja. Čerka Adrijana je došla posle dve godine braka, a sina Mihajla samo godinu dana posle. Prošle godine su dobili još jednu ćerku i njoj su dali ime Anika. U domaćim medijima smo jako puno puta mogli da pročitamo, kako su njih dvoje u konstantnim svađama, a njoj ne pomaže niti je zadovoljava što j enjen lik sebi istetovirao na grudi. Jednostavno ne želi da je toliko u fudbalu, i želi da je više kod kuće. Sada kada je postao trener i oprašta se od fudbala, moguće je da će se kada se skrase u Beogradu njihov brak ponovo da bude lep kao nekada pre 10 godina.

Preporučeno