O Jeleni Đoković se apsolutno piše u domaćim, ali i stranim medijima, a razlog je svima više nego jasan. Biti supruga najboljeg tenisera na svetu, definitivno nije mala stvar, a koliko god to bilo dobro sa sobom donosi i neviđeni pritisak. Zato je ona kada god da se pojavi u javnosti, uvek na meti modnih kritičara, šta i kako je obukla, kako se ponašala, kako je prekrstila nogu i slično. 

Zato j enedavno gostujući u jednoj od emisija na Prva TV obukla obične farmerice, običnu majicu i antilop na noge. Kada ju je voditeljka upitala kako je moguće da nije podlegla modnim svetskim trendovima, ona je jasno rekla da ako ima neki džins koji joj odgovara, ona će ga nositi dok se ne iscepa. 

Mnogi su joj na tome zamerili, te su rekli kako je moguće da leži na milionima, a nosi farmerice od 20 evri. Međutim, ona je i posebna baš zbog toga, jer ne dozvoljava da joj neko drugi diktira šta i kako da se ponaša. Međutim, ako se malo bolje pogledaju njene fotke, kada nije u Srbiji videćemo da se Jelena itekako zna počastiti sa modnim detaljima, a trenutno je sa Novakom u Italiji, gde u Torinu igra završni turnir sezone. 

Naime, jelena j eu publici opet bila i više nego skromno obučena, ali je na ušima imala minđuše u obliku male crbe deteline. Inače reč je o prestižnom brendu”Alhambr”, a cena ovih raritetnih minđuša, ide i do 120.000 dolara, odnosno oko 13.5 miliona dinara, što je cena jednog prosečnog stana u BEogradu.

 

Preporučeno