Popularna srpska voditeljka Jovana Jeremić je gostovala u emisiji “Magazin In” i tu je pričala o brojnim temamam, a između ostalog i o muškarcima. Jovana je rekla kako su Bosanci najbolji ljubavnici na našim prostorima. Ona je to rekla Sanja, provereno. Dodalal je kako je sa Beograđanima veliki problem jer nikako ne znaš na čemu si sa njima, stalno nešto zatežu. Dok je kod Bosanaca kad dođe on te odrma i znač odmah na čemu si, govorila je Jovana.

Također, ona se osvrnula i na svoj razvod od Vojislava Miloševića. ” U 2021. pored prelaska na Pink, ja sam se i razvela “, istakla je Jovana. Kao gost je bila i Neda Ukraden koja je upitala “E, crna ti! Pa kad pre?”. Potom je Jovana odgovorila da je njeno mišljenje da je trebalo i pre da se to dogodi, jer su oni fantastični prijatelji, ali potpuno različite enerije. Voditelj Dragan Marinković Maca je dodao da je ona razvedena devojka “secnd hand”, a to je izazvalo veliki smeh u studiju, a Jovana je počela da ga udara u studiju, nakon čega su svi zanemili.

 

“Nedostajalo mi je putovanja. Nisam dovoljno putovala i videla dovoljno, jer sam posle završetka pravnog fakulteta odmah krenula da radim. Dan i noć sam radila, posle sam se udala… A jedina želja u 2022. godini mi je da putujem, ali sa pravim bajom, koji me voli i kog ja volim “, priznala je voditeljka Jovana Jeremić. Koje je vaše mišljenje o srpskoj voditeljki Jovani jeremić? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima ispod.

Preporučeno