– Sloboda i Vojin su jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj estradi. Jednostavno, srpski mediji su jako puno puta do sada pisali kako im je brak u krizi, kako tu ima obostranog varanja, ali je uvijek sve ostajalo na rekla-kazala….

Otkud ljubavna priča između Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović, često važećih za jedan od najskladnijih parova, mnogima je relativno nepoznata. Prema glumčevim riječima, parovi koji održavaju skladnu vezu pedantno vode svoju sliku u javnosti. Čak i ako njihov odnos nije besprijekoran kao što se drugima čini, oni shvaćaju važnost održavanja te fasade. Glumac je također raspravljao o problemu ljubomore u braku. Ovi parovi žestoko štite svoj osobni život, izbjegavajući pretjerano izlaganje očima javnosti. Upravo ih je zajednička ljubav prema odabranom zanimanju na početku zbližila i produbila njihovu povezanost.

Tijekom snimanja “Zone Zamfirove” sudbina je spojila Slobodu i Vojina, a malo tko je slutio kakva će nevjerojatna veza između njih zaiskriti. Dok su surađivali na snimanju svog sljedećeg projekta, “Heist of the Third Reich”, njihova se veza iz običnog poznanstva transformirala u pravo prijateljstvo. Nakon odluke o prekidu veze, par je krenuo na romantično putovanje tijekom ljeta 2004., što je na kraju dovelo do njihovog braka. Sloboda je bila očarana Vojinovim šarmom i intelektom, a što je neobično, prijateljstvo s njim održavala je i kroz prethodni brak s Natašom. Nakon raspada Natašine i Vojinove bračne zajednice, glumac je otkrio da ga privlači deset godina mlađa kolegica Sloboda Mićalović.

U sjećanju mi ​​je ostao jedan poseban događaj sa snimanja Zone Zamfirove. Bio je to trenutak kad sam je prvi put ugledao, mladu studenticu. Vrijedno je napomenuti da studentice nikada nisam doživljavao romantično, pogotovo zbog njihove mladolikosti. Ipak, kako je produkcija odmicala, snimatelj mi je usmjerio pažnju na nešto intrigantno. U jednom konkretnom slučaju, Vojin je podijelio svoj početni dojam o njoj, doživljavajući je kao osobu koja ima sklonost bilježenju trenutaka kroz objektiv kamere, umjesto da se fokusira na njezinu konvencionalnu “ljepotu” ili bilo koji drugi opisni izraz. Tijekom tog susreta on ju je prvi put primijetio.

Priznao je da njezina reakcija na to što ga je prvi put vidjela možda nije bila radost, ali je uočio suptilnu promjenu u njezinom ponašanju. Prilikom prvog susreta Sloboda i Vojin nisu bili svjesni buduće isprepletenosti svojih života, a tim je intrigantnije što su njegovu momačku večer igrom slučaja zajedno proslavili dok je ona još bila maloljetna. Tijekom značajnog događaja Sloboda se prisjetila dugotrajnog prijateljstva s Vojinom koje je započelo kada su u mladosti surađivali na jednom studentskom filmu. Vojin, izuzetan pojedinac, posjeduje izuzetnu pamet i svestrano je izuzetan pojedinac. Sloboda se s toplinom sjeća veselja na snimanju televizijske emisije u povodu njegovog posljednjeg dana kada je bio samac, budući da se sutradan trebao vjenčati.

Njih dvoje podijelili su prekrasno iskustvo i zajedno stvorili neizbrisive uspomene. U svetim dvoranama crkve Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, Vojin i Sloboda učvrstili su svoju vječnu vezu 12. svibnja 2008. Ona je tada bila živahna 26-godišnjakinja, dok je on s ponosom mogao reći dodatnih deset godina životno iskustvo. U ovom svetom trenutku pridružili su im se i njihovi najbliži suradnici Nikola Đuričko i Nataša Ninković, koji su bili ne samo dragi prijatelji, već i cijenjeni profesionalni kolege.

Nakon što su živjeli u harmoniji gotovo dva desetljeća, ovaj je par shvatio da je njihova razlika u godinama iznenađujuće komplementarna, što im omogućuje da prihvate život bez sukoba. Ispunjena sam radošću što imam Vojina u svom životu, jer posjeduje desetljeće iskustva i zrači mirom i spokojem. Poznat je po svom izuzetnom talentu za rješavanje napetih okolnosti, bilo da se radi o rješavanju sukoba s cimerom ili rješavanju nesuglasica sa supružnikom. Naš brak održava svoju nepokolebljivu snagu, kolebajući se između trenutaka napetosti i uzbuđenja, i ne mogu biti više oduševljena zbog toga.

Da je drugačije, bilo bi mi loše, baš kao što je glumica jednom prilikom poručila. Unatoč brojnim izazovima i poteškoćama, njihov brak, kao i svaka obična zajednica, uspio ih je sve nadvladati i na kraju pobijediti snagom ljubavi. Sloboda Mićalović istaknula je važnost braka utemeljenog i na ljubavi i na Božjoj odluci, jer on uvelike olakšava put naprijed. Usred današnjeg burnog društva, gdje našu energiju troši neumorna potraga za pukim postojanjem, ulijevanje ljubavi u svaki aspekt života može se pokazati napornim i iscrpljujućim. Ipak, srž leži u razumijevanju našeg drugoga.

Unatoč bezbrojnim izazovima koji se pojavljuju unutar naše zajednice, suočavamo se sa svakim sukobom rješenjem koje je čvrsto ukorijenjeno u ljubavi. Vera i Mila, njihove voljene kćeri blizanke, simboliziraju njihovu zajednicu, a njihov najveći prioritet je njegovati ih na tradicionalan način. Žudeći za mirom usred kaosa urbanog života, utjehu su pronašli u spokojnim Čortanovcima, gdje se nalazi očaravajuća kućica s pogledom na prekrasan Dunav.

Preporučeno