Danas u nastavku ovog članka malo ćemo da pišemo i govorimo o segmentu zdravlja koje je itekako bitno za sve osobe na svetu. Pandemija korona virus je u poslednje 2 godine itekako postala je broj jedan tema u celom svetu, tako da se itekako nepravedno zapostavlja svaki segment ostalih bolesti, koje su i dalje aktinvi, i koji se nalaze na mapi SZO-a.

Najviše se piše po internet portalima o kardiovaskularnim zdravstvenim problemima, kao i stotinu vrsta tu mora koji su itekako zastupljeni u skoro svakoj zemlji, a jako malo se sa druge strane piše i govori o bubrezima, koji su kao organ jako bitan segment svakog čoveka na planeti. Jedina jako bitna stvar u životu svake osobe je to, da ima dva bubrega, pa se u nekoj situaciji kada otkaže jedan bubreg, ostaje druga da obavlja funkciju za dva.

Ali kada otkaže i drugi bubreg, onda ostaje samo proces hemodijalize, koji je itekako problematičan, jer svaki dan se mora ići u bolnicu da bi se izvršio ovaj proces, odnosno ispuštanje urina iz organizma samog pacijenta. Kako ne biste bez razloga zapali u probleme, mi danas pišemo o simptomima koji bi vam jako lako mogli reći da nešto nije u redu sa vašim bubrezima. Kao primer, prvi sefment jeste oticanje zglobova, kao i stopala, a to je znak da se nakuplja voda u vašem u organizmu.

Također, i nagla promena boja urina je više nego zabrinjavajuća činjenica, jer ako ste dovoljno hidrirani, onda nema potrebe da vam urin bude tamnije boje, kao i da imate probleme odnosno same bolove prilikom mokrenja.

Preporučeno