Verujemo da kada ste svi pročitali naš današpnji naslov, definitivno ste se setili detinjstva, ai ređšavanja matematičkih zadataka, koji su nam pravili toliku glavobolju da nismo mogli da spavamo od njih. Međutim, kada se podvuče crta, 90% predmeta iz osnovne škole nam u nastavku našeg života totalno ne trebaju, jer jako mali procenat tog štiva nam kasnije treba za egzistenciju. 

Takvo j evreme došlo da definitivno svi od nas rade poslove koji nemaju veze sa njegovom strukom, a retki su oni koji završe pravo pa postanu uspešni advokati. Dovoljno je samo da pogledamo biroe za nezaposlene koliko tamo imamo školovanog kadra. Matematika je definitivno svima jako teška, a nju ili znaš ili ne znaš, naučiti je jednostavno ne možeš kao neki drugi predmet. 

Mi se u nastavku našeg današnjeg članka fokusiramo na tik tok društvenu mrežu, koja je postala jako popularna, a na koju ljudi kače sve i svašta, uglavnom je humor u pitanju. Međutim, video koji je postao viralan, pkazuje glavobolje jednog oca, koji pokušava da reši jedan matematički zadatak sa svojom ćerkom. Na ovom snimku kada j eotac video koliko je sati, morao je da sedne sa vojom ćerkom i da pokuša da reši zadatak. 

Na kraju joj je rekao da mora postaviti zadatak,a kada ju je pitao gde joj je zagrada, ona nije znala, Nakon toga ju je upitao, kako bona 3? Međutim, na devojčici se vidi očigledan strah kako ne zna da reši zadatak. Pogledajte i sami kako je sve izgledalo do kraja..

Preporučeno