Ana Bekuta, istaknuta pevačica, nadaleko je poznata po ulozi u veoma cenjenom muzičkom takmičenju Zvezda Granda, gde je član žirija. Njena neprocenjiva podrška i praktična uputstva takmičarima doneli su joj zasluženu reputaciju. Što se tiče njenog privatnog života, opšte je poznato da je rodila sina u veoma mladoj dobi i da je bila primorana da ga smjesti u sirotište jer njeni roditelji nisu hteli da brinu o njemu.

 

 

Ova pojava joj je poslužila kao podsticaj za bavljenje muzičkom karijerom jer je imala za cilj da svom detetu obezbedi dom, što je uspešno i ostvarila. Tokom njegovog boravka u sirotištu, Ana je redovno posećivala sina, a kada se uspostavila, vratila ga je pod svoju brigu. Njen romantični život bio je predmet kritike medija i javnosti godinu dana ranije kada je preminuo njen devetogodišnji partner, istaknuti političar Milutin Mrkonjić Mrka, što je na nju veoma uticalo. Unuci joj pružaju utjehu, a unuk čak stanuje s njom i pomaže joj da dođe do i od nastupa i snimanja.

 

 

Malo je poznato da je Ana svojevremeno bila udata za muzičara Predraga Vidovića Preje, bubnjara kojeg je upoznala osamdesetih godina prošlog veka. U to vreme je živeo u Šapcu. U potrazi za vokalom, Prejin bend je otvorio konkurs na koji se prijavila Nada Polić, sada poznata kao Ana Bekuta. Počeli su profesionalno sarađivati, a ubrzo je njihova veza prerasla u intimniju koja je trajala čitavu deceniju. Tokom njihovog zajedničkog druženja, pojavila se fotografija Ane u venčanici, koja je pokazala njen vrhunski smisao za modu.

 

 

Preporučeno