Žika Jakšić je što mnogi ne znaju jedan od začetnika Zvezdi Granda, i on je u stvari sa Lepom Brenom pokrenuo cijelu ovu priču. Financijski ne bi mogli da isprate cijelu ovu priču, da nije bilo Breninog supruga Bobe Živojinovića, koji je uložio jako puno svojih sredstava. Žika je posebno omiljen kod žena, a sa njime su stalno bile razne ljepotice. 

Žika Jakšić nastoji održati priličnu distancu između osobnog života i javnosti. Ipak, kada se pojavila snimka na kojoj se grli s atraktivnom i šarmantnom ženom, znatiželja je znatno porasla.

Razgovarajmo o Tijani Mijailović, bivšoj supruzi bivšeg nogometaša Crvene zvezde Nikole Mijailovića, s kojim ima sina. Zanimljivo, Tijana se na Instagramu naziva “Majka zmajeva”, a na njenom profilu stoji da se bavi ekologijom i menadžmentom, kao i da je članica UNESCO-a. Tijana se radije drži povučeno i izbjegava pažnju tabloida, jer je potpuno posvećena svom ozbiljnom profesionalnom angažmanu i ne treba joj takav publicitet. Iako se poznaju već duže vrijeme i dijele zajedničke prijatelje, nikad nisu bili posebno bliski niti su provodili puno vremena zajedno. No, prije otprilike šest mjeseci počeli su se više družiti i izlaziti, a među njima je planula iskra. Prema rečima jednog Žikinog prijatelja koji je razgovarao sa magazinom “Star”, Žika je morao da se dodatno potrudi kako bi osvojio Tijanino srce. Trenutno uživaju u ljubavi i odlučili su da krenu zajedno, što je donijelo pozitivne promjene u Žikin život.

Od ulaska u ovu vezu, njegove navike su doživjele značajnu transformaciju. Ranije bi se često prepuštao pauzama, tražeći opuštanje u društvu drugih dok je uživao u vinu i bavio se nekom uzbudljivom zabavom. Međutim, sada kada se posvetio ovoj vezi, njegovi društveni izlasci i konzumacija alkohola postali su iznimno rijetki. Čini se da mu je njegova novopronađena ljubav usadila osjećaj discipline. Često se šalimo s njim, podsjećamo ga da ostane blizak sa svojom drugom osobom.

Prema riječima Žikinog poznanika, voditelj je doživio transformaciju, a njegovi sinovi su srdačno prigrlili njegovu navodnu djevojku, kao što je i ona njih. Vrijedi spomenuti da je Žika Jakšić dugi niz godina posvetio svojoj glazbenoj karijeri, među kojima je i angažman u bendu “Ritam srca”, koji je rezultirao stvaranjem četiri albuma.

Prema Wikipediji, Jakšić je zaslužan za nastanak i produkciju popularnih pjevačkih natjecanja “Zvezde Granda” i “Nikad nije kasno”, a oba su u produkciji Grand produkcije. Opće je poznato da je osnovao i vinariju, prikladno nazvanu po gostovanju u emisiji “Nikad nije kasno”, koju trenutno vodi njegov sin. Što se Jakšićeva osobnog života tiče, on iz dva odvojena braka ima dva sina.

S obzirom na rasprostranjeno obožavanje Jakšića u cijeloj naciji, postoji prirodna znatiželja koja okružuje različite aspekte njegova života, uključujući i njegovu dob. Jakšić, koji je rođen 6. veljače 1964., trenutno ima 60 godina. Kao cijenjeni domaćin, Jakšić često odlazi na putovanja u različite krajeve. Tijekom jedne od svojih turneja, ispričao je zabavnu anegdotu o vremenu koje je proveo u Australiji, izražavajući svoje čuđenje zbog odsutnosti klokana, koje je očekivao da će sresti.

Tijekom jednomjesečne turneje po Australiji, i Jakšić i jedan mještanin potvrdili su da nisu susreli nijednog klokana, što je prilično iznenađujuće s obzirom na uobičajenu povezanost klokana s tom zemljom. Jakšić, koji je bio u pratnji gospođe koja tamo živi, ​​podijelio je to razočaranje u emisiji “Nikad nije kasno”, ističući rijetkost vidjeti klokane u njihovom prirodnom staništu. Zanimljivo, Jakšić je podijelio i podrijetlo svog nadimka koji je proizašao iz njegove emotivnosti tijekom školskih dana. Prijatelji su ga od milja zvali “nervozac”, naziv koji ga je pratio kroz cijelu srednju školu i povezivao ga je s pjesmom “Žika Živac” Riblje čorbe. Osim pokojne majke, koja ga je zvala Saša, Jakšić je priznao da se ne sjeća da ga je itko ikada oslovljavao pravim imenom.

Preporučeno