U nastavku našeg današnjeg vikend članka, govorićemo o rijaliti programu Zadruga, koja se emituje evo već petu godinu zaredom na TV Pink. Željko Mitrović zadovoljno telja ruke iz godine u godinu, a ova sezona je definitivno premašila sva njegova očekivanja. Naravno da najviše može da bude zahvalan Bosanki Dalili Dragojević, koja je do sada tamo napravila pravi dar mar sa svojim ponašanjem. Ljudi je naprosto obožavaju, a oni koji je i mrze, jednostavcno ne mogu da odole a da ne pogledaju neku njenu dramu, koje ove sezone ima i previše.

Koliko mu je ona bitna, pokazuje da je u proteklih par meseci njoj ugovor povežavao već tri puta, a i sa onim što radi unuttra, a drugi jednostavno ne smeju, vidi se da mu je itekako bitna u celoj ovoj priči. Na kraju celog rijalitija je čeka i posao na njegovoj televiziji, kao i stan u Beogradu, tako da je Dalila ostvarila svoj cilj dolaskom u ovaj rijaliti program.

O njoj se uveliko pričalo i da ima dete u Švajcarskoj, a da ništa ne bude prepušteno slučaju, pobrinuo se i njen otac Mujo, koji je zamolio jednu ženu iz Švicarske da uzme DNK od deteta, da se proveri vcela ova priča. na kraju je nakon detaljne DNK analize koja je rađena u Sarajevu se ispostavilo da dete nije Dalilino, i da se to u stvari sve isprazne medijske priče i nagađanja.

Preporučeno