Porodica Ražnatović je proteklih mjeseci bila veoma popularna u medijima. Naime , vrlo često se pisalo o Bogdaninoj trudnoći , pa kasnije i njenom porođaju. Maleni Krstan Ražnatoviće je već  je napravio talase na profilima na društvenim mrežama članova njegove porodice iako ima tek samo četiri meseca. Njegove slatke frizure i rastuće avanture oduševile su obožavatelje, koji sada prate njegovo putovanje. Krstan je osvojio srca svojih roditelja, bake Cece Ražnatović, a sada i tetke Anastasije.

 

 

 

Nedavno je ponosna tetka fotografisala svog mlađeg nećaka tokom jedne od njegovih rutinskih šetnji. Javnost je bila oduševljena preslatkim prizorom. Odjeća s tigrastim printom koju je nosio najmlađi član porodice Ražnatović odabrana je s pažnjom, jer simbolizira njegovu povezanost sa pokojnim djedom Željkom. Krstan i njegov djed dijele rođendan, pa je izbor odjeće još značajniji.

 

 

U aprilu je u porodicu stigla prinova – sinčić kojeg obožavaju roditelji i stariji brat Željko, kao i njihova voljena baka. Privukao je veliku pažnju jer je brzo pridobio naklonost brojnih pojedinaca putem društvenih mreža. Ovaj ljupki snop radosti donio je ogromnu radost njegovoj porodici. Bogdana Ražnatović je u aprilu rodila sina, kome su ona i suprug Veljko dali ime Krstan.

 

 

Porodica se nakon otpuštanja iz porodilišta uselila u vilu na Dedinju, gde planiraju da privremeno borave dok se Bogdana oporavlja. Potom će se preseliti u Titel, gde je Cecinom sinu poklonjena kuća od Bogdaninih roditelja. Veljko je u više navrata izrazio da se u Titelu oseća prijatnije i opuštenije nego u Beogradu, te želi da mu deca odrastaju u sličnom okruženju.

Preporučeno