Lepa Lukić je jedna od ikona narodne muzike na ovim prostorima i bila je u bivšoj državi jedna od najpopularnijih pevačica. Iako već dugo vremena nije aktivna i ne nastupa i mlađe generacije su iimale priliku da je upoznaju kao učesnicu raznih rijaliti programa koje su prikazuju u našoj regiji.

To je za njene obožavatelje bilo šokantno i svu su se pitali zašto joj je takvo blamiranje potrebno pod stare dane jer je dovoljno novaca zaradila u karijeri koja je trajala decenijama. Ali, čini se da je pevačica i strastveni kockar te da velike svote novca duguje i to je glavni razlog što je bila učesnik ovakvih takmičenja.

Lukić je svoj život krila od očiju javnosti i medija a poznato je da živi sama i da nikada nije imala dece i da joj je zbog toga mnogo žao. Pevačica nikada niej krila da joj je teško što se nikada nije ostvarila kao majka ali je pre nekoliko na pitanje zašto nije nikad rodila odgovorila.

Ona je ispričala da je imala abortus kada je imala 24 godine, i da je nakon toga zatrudnila još dva puta ali su oba puta u pitanju bile vanmaterične trudnoće. Posle toga više nije mogla da ostane u drugom stanju i pomirila se sa svojom sudbinom. Kako kaže danas svoju ljubav pruža svojoj mački koju voli kao da je njeno dete i sa kojom često razgovarala i tepa joj. Jako se retko u javnosti pojavljuje jer se boji da se ne zarazi sa korona virusom što bi moglo da bude kobno u njenim godinama.

Preporučeno