O Jeleni Karleuši definitivno su ispriočane apsolutno sve priče, te se nema šta posebno dodati na njenu jeako bogatu karijeru. Naime, treba skinuti kapu i čestitati osobi koja je zaradila jako puno u životu, i koja ima preko 2,5 miliona folovera na Intagramu, a da nije čestite pesme napravila već punih 5 godina. Svakako da ej sve to zaradila na  aferama, svađama, i pre svega jao kvisokim nivoom inteligencije te dugim jezikom. 

Treba priznati pa reći i da se dobro udala, jer život sa Duškom Tošićem, koji je zaradio na milione u svojoj fudbalskoj karijeri, svakako je i njoj jako puno pomogla u celoj karijeri. Naime, njih dvoje su objavili još pre mesec dana da se razvode, ali se taj razvod još uvek nije desio. Mnogi misle da je opet u pitanju neki marketinški trik, a mi vam danas donosimo njihovu sudbinu kroz prizmu horoskopa. 

Naime, u njihovom odnosu vlada Venera i katu. naime, njih dvoje su popularni keramički partneri, odnosno oni su bili u braku i u nekom od prošlih života, a sada samo nastavljaju ono što je započeto. Iako je on jarac, a ona lav, opet se sjajno nadopunjuju i jao kdobro slažu, iako baš tako ne izgleda posebno u javnosti.

Što se tiče sledeće godine, JElena će se u potpunosti posvetiti svojoj karijeri i privatnim planovima, a ljubav će da bude u drugom planu. Početkom 2024 godine joj stoji jedna romansa, koja neće dugo trajati, a čak je postoji mogućnost bebe i to kada bude imala 48 godina?! Verujete li vi u horoskpo?

Preporučeno