Ksnija Pajčin je pevačica koja je zverski ubijena 16. marta 2010 godine od strane dečka, manekena Filipa Kapisode, koji na kraju presudio sebi . Tako je ova vest potresla celu javnost a i dan danas se pojavljuju slike i snimci ove tragično nestale pevačice. Na samom početku je bilo jasno da je reč o ubistvu i samoubistvo, a prema konstrukciji zločina, Filip je prvo upucao Kseniju, koja je pronađena u hodniku, a potom je presudio sebi u sobu.

Posle 12 godina i dalje je nejasan motiv za ubistvo, a tokom godina su se podizale mnoge polemike, a najčešća je bila ta da je Kapisoda ubio Kseniju zbog ljubomore. Tako su se sada oglasili detektiv Braca i profesor Jung koji su do detalja opisala šta se zapravo desilo te kobne noći. “Motiv za ovo ubistvo nije ljubomora, već nešto mnogo misteriozno i mnogo ozbiljnije. U štampi je izneto da je Filip Kapisoda bio mnogo ljubomoran, međutim, to nije tačno. Filip je bio momak iz sveta mode, on je sa Ksenijom odlazio po noćnim klubovima gde je ona nastupala i bio je svedok kada ona prilikom izvođenja tih svojih predstava ima i fizičkog kontakta sa mnogim gostima…”

Pre same tragedije njih dvoje su raskinuli, a pomirili su se samo veče pred ubistvo, a komšije su otkrile da je policija u nekoliko navrata morala da intervenište zbog njihov svađa. Ključ misterije i njegovog ponašanja se nalaze upravo u njegovom mobitelu, a tog je dana sve bilo idilično. Oni su bili u noćnom provodu, oni su se pomirili, zajedno su bili i volili se. Ksenija je kao i svaka znatiželjna devojka pogledala njegov mobitel i detaljno je pregledala sa kim se njen dečko dopisuje. Ostatak pročitajte ovde. 

Preporučeno