Za ovaj vikend jedna tema, koja je itekako povezanaa sa domažom estradom. Anastasija Ražnatović je do početka pandemije korona virusa, bila jaako uspešna na muzičkoj sceni. Njene pesme na platformi ju tjub gledani su na milionne puta, ali je ona tada iz samo sebi znanih razloga zaledela celu karijeru. Jednostavno se posvetila svome tadašnjem dečkuu, preselila se kod njega u Novi Sad i činilo se da će napokon i da stane na kudi kamen.

Tada su definitivno svi pomislili da će i da se uda, jer su kupili i ogroman stan u Beogardu, a onda je veza samo pukla. Svi su bili u šoku, jer se nije činilo da su u svađi, ali su jednostavno rekli da je emocija jednostavno nestalo. Đorđe je stalno putovao po Evropi, dok je Anastasija bila u Srbiji ki čini se da je to bio glavni okidač za prekid njihove veze. Nakon toga, Anastasija se povukla, da bi samo par meseci posle u medijima osvanule fotke, kako je u vezi sa poznatim srpskim fudbalerom, igračem Sevilje, Nemanja Gudeljom.

Jako brzo je Anastasija došla kod njega u Sevilju, upoznala se sa njegovom porodicom, a on je sve uzvratio na njenom rođendanu pre 2 meseca, kada se njegova porodica upoznala sa cecom. Čini se da je ova veza još ozbiljnija, jer je Anastasija sada konstantno na relaciji Beograd-Sevilja. Nedavno je i na Instagrmau objavila fotku, kako im je u Sevilji, a vila i luksuz sa kojim su okruuženi ne viđa se ni u Holivudu. “Koliko su zaljubljeni to nikome i ne moraju da priznaju jer se to na njima vidi. Još od prvog dana su kliknuli i svima je bilo jasno da će ova veza u slučaju oboje biti drugačija”, izjavio je Gudelj0v najbolji prijatelj.

Preporučeno