Kada je u pitanju porodica Đogani to je jednaod najpoznatijih u Srbiji jer je većina njenih članova na estradi a Slađa Delibašić je bila udata za Đoleta Đoganije i pre više od dvadeset godina su se razveli ali nikada nisu javnosti otkrili zbog čega i koji su razlozi. Njih dvoje su ostali u prijateljskim odnosima a Slađa je nakon razvoda pomenula d aje možda pogrešila kada je odlučila da se rastane od njega.

Ona je priznala kako je brzopleta i da nema strpljena i uvek teži prema najboljem jer sredinu ne može da podnese. Kada je u pitanju ljubav smatrala je da joj Bog širom otvorio ta vrata ali i da je pred nju psotavio razna iskušenja. Međutim, iako se u to vreme Đole na ovu emu nije oglašavao odlučio je sada nakon toliko vremena da progovori o svemu i rekao je kako je taj period njegovog života za njega bio težak i bolan i da je razvod teško podneo.

To je bio prvi put u životu kada nije znao da se snađe u situaciji u kooj se našao posbeno je sve bilo komplikovano jer su u to vreme gradili kuću u kojoj danas živi Slađa. Oon je bio pun optimizma i zamisšljao je kako stare zajedno u nekom selu u Srbiji i da čuvaju unuke. KRag ga je mnogo pogodo kao grom iz vedra neba a u dokumentarcu Život i scena je po prvi put progovorio i priznao da je čak tražio pomoć od psihijatra.

Također, on je zvao i nju da razgovoraju i da skupa deu po savet a ona mu je namerno rekla da on i treba da ide kod psihijatra. Iako on nije krivac za razvod mediji su ga linćovalo a smatra da je Slađa tada pogrešla jer nije imea da se nosi sa novcem i slavom.

Preporučeno