Svaka žena koja se priprema za odlazak na porođaj, postoji nekoliko stvari koje treba da obavi, a torba za bolnicu je već spreman neko vreme, a ako žena ima vremena i nije u prevelikim bolovima, verovatno će se istuširati. Zatim proveriće spisak za porodilište da bi po dolasku, sledio proces poroda i upoznavanje bebe.

Međutim, uvek može da dođe nekih komplikacije, i ne krene baš sve po planu, dok nekad i sami lekari i babice šokiraju kada vide sa čim imaju posla. Neki su zdravstveni radnici posvedočili da su pronalazili čudne predmete unutar porodilja koje su spremne za proceduru. Tako je jedna babica koja je u penziji i koja se zove Pirovka Kavela, radila u bolnicima širom Ujedinjenog Kraljevstva, u privatnom i javnom sektoru, ispričala je da je izvukla desetine predmeta iz vagine budućih mama pre nego što su se porodile.

Mnogi misle da je njen jedini posao sedenje i maženje beba, to ne može biti dalje od stvarnosti. Nakon neverovatne karijere na kraju je napustila posoa kako bi osnovala svoju kliniku za brigu o porodiljama u Velikoj Britaniji. Tako je ona za Britanski San otkrila jedan od svojih najčudniji pronalazaka, donji deo bikinija. “Bio je unutra već neko vreme, najmanji donji dio bikinija. Rekla sam majci “Moram ovo da uklonim”, a ona je rekla “Oh, nisam ih videla oko devet meseci””, ispričala je ona.

Kako je rekla majka, dete je začeto na plaži nakon nekoliko čaša vina, a o ostatku priče nije bila spremna detaljno da govori. Babica je rekla kako se predmeti mogu da zaglave ili da se omotaju unutar grlića maternice, što dovodi do prilično neočekivanih izenađaje nakon samog pregleda.

Preporučeno