Poznata  je kao jedna od najsjajnijih mladih žena u zemlji, a njena popularnost je porasla nakon što je dobila na lutriji. Iako prvi brak Suzane Mančić možda i nije bio bajka, ipak je iznjedrio dvije izuzetne ćerke, Teodoru i Nataliju Kunić, na koje je voditeljka nevjerovatno ponosna. Teodora, najstarija, jednom je zaprepastila istaknutu televizijsku ličnost tako što se udala bez prethodnog obaveštenja majke.

 

 

Na tipičan način iz Las Vegasa, Teodora i njen partner, bogata osoba dvadeset godina stariji od nje, ušli su u neočekivani brak. Grad Las Vegas poznat je po svojim zgodnim i brzim ceremonijama vjenčanja, koje favoriziraju parovi koji traže skromnu aferu. Međutim, Suzana, Teodorina majka, izrazila je nezadovoljstvo impulzivnom odlukom ćerke da se uda bez prethodne najave. Suzana se teško pomirila sa svojim odsustvom sa venčanja, a ono što ju je dodatno rastužilo jeste nedostatak znanja o Teodorinim planovima da se venča. Prema izvoru od poverenja, opšte je poznato da je par spontano odlučio da se venča u Sjedinjenim Državama, a velika ceremonija je planirana za Beograd.

 

 

Slično brzom vjenčanju u Las Vegasu, zajednica Suzane Mančić i njene najstarije kćeri bila je kratka. To se brzo završilo jer je njena ćerka kao razlog navela nepomirljive sukobe ličnosti i temperamenta. Teodora potvrđuje da je Suzana ostala pri odluci svoje kćeri. Kada sam obavijestio majku o svom izboru da se razvedem, ona mi je prenijela svoju sreću i uvjerila me da nema potrebe za brigom. Od samog početka moje veze s Frankom, ona je žestoko vjerovala da mi on nije odgovarajući par. Uobičajena je pojava da naši roditelji imaju jasnije gledište od nas. Uprkos rezervi, ona se prema njemu i dalje ponašala ljubazno, kako je napomenula Teodora u intervjuu za magazin Glorija.

 

 

Preporučeno