– Marija Šerifović je tik prije nove godine postala majka, i to na surogat način. Majka je iz Amerike, a cijeli proces se čuvao u tajnosti. Mi danas govorimo o njenom ljetovanju koje je ove godine u Crnoj Gori….

Marija Šerifović na Instagramu često dokumentira drage trenutke sa svojim nedavno rođenim sinom. Pjevačica bilježi njihove ležerne šetnje, slatke poslastice i radosne interakcije. U nedavnoj objavi zatekli smo pogled na jedinstveni modni smisao Maria Šerifovića koji je nasmijao i podigao raspoloženje svima koji su ga ugledali. Omiljeni potomak proslavljene pjevačice Marije Šerifović oduševio je cijelu naciju. Otkriće Marijinog putovanja prema majčinstvu, koje je omogućila surogat majka, izazvalo je ogromno uzbuđenje diljem Srbije, naišlo na veliku podršku.

Marija je velikodušno podijelila intimne trenutke svoje uloge brižnog roditelja i umjetnice pobjednice putem svog Instagrama. Mario ponosno pokazuje znak na svom trijemu koji hrabro izjavljuje: “Ometat ću tvoje postojanje”, a naširoko je poznato da je njegov sin spreman naslijediti ljubazno i ​​bezbrižno ponašanje svoje majke. 2. veljače obilježio je radosni Mariov drugi mjesec na ovoj zemlji, vrijeme koje pjevačica opisuje kao vrhunac ljepote u vlastitom životu.

Iako je pjevačica prije odlučila otkriti samo djeliće Mariovih nogu, sada je odlučila otkriti dio njegova lica koji je osvojio sve sretnike koji su ga mogli ugledati. Mario je poznat po svojim upečatljivim kovrčama od ebanovine, pozamašnim tamnim kuglama i nevjerojatnoj sličnosti s Mariom i njegovom stalnom družicom, bakom Vericom, kako prevladava mišljenje. “Još mi je rano za utvrđivanje sličnosti djeteta, jer su još mala.

  • No, u budućnosti će se otvoriti prilike”, izjavila je Marija, odagnavši sve sumnje u Mariovu lozu i točnost službenih zapisa. Pjevačica je otkrila svoju biološku vezu s Mariom, potvrđujući svoj status jedinog roditelja u svim ovlaštenim dokumentima. Ona potvrđuje svoju poziciju Mariove majke u smislu genetike, administracije i svakog drugog aspekta, tražeći vlasništvo nad svakim atomom u njemu koji potječe iz njezine vlastite DNK.

U Crnoj Gori trenutačno boravi poznata pjevačica Marija Šerifović u društvu sina Maria koji je na nastupnom odmoru. Marija Šerifović je na ovo putovanje povela ne samo svoju dadilju već i stomatologa. Pjevačica je nedavno na svom Instagram profilu podijelila preslatku fotografiju malog Marija, popraćenu iskrenim natpisom koji glasi: “Neka te zagrli toplina vječnog sunca. Komentari na objavu nastavili su se nizati, što je oduševilo pratitelje koje je preslatki dječak oduševio.

Podsjećamo, Marija Šerifović je uz pomoć surogat majke postala majka svog sina Maria, a okolnosti u kojima je surogat majka otkrila u emisiji “Amidži Show”. Duboko me zabrinjava što na Balkanu, iako priznaju i poštuju sve one koji su racionalni i civilizirani, postoje pojedinci koji odlučuju ostati nesvjesni stvarnosti. Evo me, sjedim u Americi, uživam u suncu i čitam o ljudima koji još uvijek žive u mračnom vijeku.

Pojavljuju se u novinama, televizijskim emisijama i jutarnjim programima, raspravljajući o užasavajućem maltretiranju žena, prepričavajući priče o pojedincima vezanim za radijatore i izražavajući šok brutalnošću koju trpe. Ovaj proces zahtijeva opsežnu zbirku papirologije koja se sastoji od brojnih dokumenata koji se moraju potpisati. Osim toga, moja surogat majka primala je svakodnevne masaže i imala je čistačicu kuće. Važno je napomenuti da ovaj aranžman ni na koji način nije sličan ropstvu.

Preporučeno