Pored Novak Đokovića, jedan od najboljih tenisera svih vremena Srbije je bio i suprug slavne pevačice Lepe Brene, a to je Boba Živojinović. Boba je 80 tih godina bio jedan od najboljih tenisera Jugoslavije, a mnogi ga pamte po sceni koju je imao sa Džom Mekinrom 1985 godine. Dži je poznat kao teniser koji voli da provocira protivnika što je pokušavao i ovaj put kada je igrao sa Bobom. Misleći da će isprovocirati bobu, pokuašao je da se posvađa sa sucem, dok je boba smao otišao u svečanu salu gde je digao noge i uzeo da jede sendvič. Tako da se o ovoj sceni priča i dan danas iako je bila pre više od 30 godina.

Međutim, mi danas pišemo o slici Bobe Živojinovića koja je osvanula na društvenim mrežama ne prestaje da se komentariše, budući da se suprug Lepe Bren i te kako promenio, pa komentari neprestano su pljuštali, a javnost je bila u nevereci kako se promenio suprug Lepe Brene. Odnosno porodica Živojinović, Lepa Brena i Boba trenutno borave u Majamiiju, gde imaju i dom, a društvo im pravi i pevačicina sestra Faketa Stojanović pa su trenutno nerazdvojan trojac. Pa se tako pojavila i slika na kojoj su njih troje, a svi su odmah prometili da je Slobodan Boba Živojinović poptuno “drugi čovek”.

Ali, po svemu sudeći javnost koja ga nije dugo videla, imala je prilike da tek sada posvedoči o tome koliko je on zapravo smršao i promenio svoj izgled. Međutim, to se ne zna da li je to zbog dobro društva ili klime koja je uticala na njegovo zdravlje delotvorno.

Preporučeno