Svako od nas ponekad voli da ode do kineza ili jednostavno buvlje pijace, i da kupi sebi neku sitnicu, za jjao malo novca, a vredi puno više. Naime, jako je puno ljudi na pijaci koji prodaju neke svoje stvari,a  nissu niti svesni koliko to zapravo vredi. Zato trebate jednostavno da imate sreću da se nađete u pravo vreme na pravom mestu. 

Sledeće priča koju ćemo vam ispričati, definitivno će i vas ponekad da natera da izađete na buvlju pijau jer nikada ne možete da znate šta se može kupiti za par evri. Sledeća, jako zanimijva priča nam dolazi iz VElike Britanije, gde je jedna gospođa se savim slučajno obogatila,. i to bukvalno preko noći. 

Naime, ime gospođe je Debra Godard koja je na buvljoj pijaci kupila obični prsten, ostavila ga je u kutijicu, i totalno e zaboravila na njega punih 30 godina. Ona danas ima 58 godina, majka joj je bolesna, i svakako da i u Britaniji sve to košta, a ona u nedostatku sredstava, odlučila je da proda nekoliko vrednosti, među kojima j bio i taj prsten. Međutim, kad aje odnmela dva lančića i taj prsten, zlatar kada nije pao u nesvest, jer je na samom prstenu bio i mali dijamant.

On joj je rekao da nema para da ga kupi, nego da ga postavi na aukciju u poznati “Sodbi”, a sve je ovo preneo britanski San. Na kraju je prodan za nju neverovatnih 844.000 funti. Sa majkom je otišla na odmor u Barbados, te je počastila sa koncertom Selin Dion u Las Vegasu. “To je karma za sve loše stvari koje su nam se desile u životu” – kaže Britanka i otkriva da je predosetila dobitak.

Preporučeno