Miloš Kant (66), kontroverzni češko-švicarski poduzetnik, pronašao je novu ljubav u 19-godišnjoj Annabelle, prenosi Expres.cz. Fotoreporterka portala uočila ga je u romantičnoj šetnji tijekom Filmskog festivala u Karlovym Varyma te je od njega čak dobila i potvrdu da je u vezi. “Annabelle je super. Ne pije, ne drogira se, nema tetovaže ni piercinge, a nema ni psa, što također cijenim. Prije svega, jako sam sretna da sam napokon upoznao djevojku iz Češke.” rekao je. jer mi nedostaje švicarski humor. Kant je nastavio: “Pitao sam je zašto želi biti sa mnom i rekla mi je da joj se sviđa moja osobnost i da joj se sviđa moja osobnost. “Ona i ja smo se odlično zabavili. Rekla mi je i da joj se sviđa kako sam se brinuo o njoj i mogu vam reći da je vrlo zrela, kao da ima trideset godina”, ispričao je.

Novinar Expressa dodaje kako je par nedavno viđen tijekom njegova boravka u Pragu. U tom su se razdoblju upoznali, a ujedno ga je upoznala i sa svojim roditeljima.Kant inače živi u Luzernu, gdje vodi najveću diskoteku u zemlji, a diplomirao je i arhitekturu. Podsjetimo, za Prvi put u svjetskim medijima objavljeno je da je Conde 2019. godine na crvenom tepihu u Cannesu zaprosio portugalsku TV zvijezdu Margaritu Alanyu.Iako je Alanja pristala na brak, veza nije dugo potrajala te su na kraju izbile bračne razmirice.otišla na sud. Alanha je izgubio jednu od tužbi i naloženo mu je platiti četiri tisuće eura zbog klevete Imamo još jedan slučaj da se mladoj djevojci svidio stariji muškarac Moldavska manekenka Ksenia Delin Postala je poznata nakon sudjelovanja u spotu Justina Biebera “What do u mean?”.

Ipak, pozornost medija i javnosti privukla je udajom za egipatskog poduzetnika Osamu Fatija Rabagha Sharifa, koji je od nje bio stariji 36 godina, a njih dvoje često su na meti negativnih kritika zbog velike razlike u godinama, ali i činjenice da je on samo milijarder. Dolijeva ulje na vatru.Inače, Ksenija ima 32 godine, a milijarder 68. Ipak, velika razlika u godinama nije ih spriječila da zasnuju obitelj, a Ksenija je Osamu rodila i djevojčicu.

u braku je nekoliko godina, a manekenku su počeli prozivati ​​tvrdeći da je u tome samo zbog novca.S njim.Na svoj Instagram profil često stavlja fotografije sa suprugom, a emocije se vide na fotografijama. Jedni vide zaljubljeni par, drugi kažu da on dobro izgleda.Da bi ličila na djeda, pretvarala se da je zaljubljena žena kako bi uživala u njegovom bogatstvu.Kada se udala za milijunaša, Ksenija nije ni slutila da će si navući gnjev ljudi i dobiti toliko negativnih komentara.

Preporučeno