U nastavku današnjeg članka, jedna jako zanimljiva tema, koja će vas definitivno privući, i na sve to će vas ostaviti bez daha. Naime, da li ste živeli u vreme Jugoslavije? Ako jeste, onda ste sigurno danas u godinama, ali ste isto tako živeli u puno boljim vremenima, nego što je to slučaj danas u vreme kapitalizma.

Zato sve stvari koje su povezane sa bivšom državom ,itekako namame osmehe na lica ljudi koji zapamtili ta lepša i bolja vremena. Tako mi danas govorimo o jednoj zanimljivoj informaciji, koja je je itekako postala viralna na društvenim mrežama, a cela priča se naime desila u Kanadi, konkretno u Torontu. Naime, u jednoj starijoj kući, pronađena je jedna zelenaa kutija, sa jednim jako zanimljivim dokumentima koji su bili unutra, a koji su i više nego misteriozni. Naime, nova vlasnica, koja je kupila ovu kuću, čistila je kuću od starih stvari, a onda je pronašla ovu kutiju, sa kojom definitivno nije znala šta uopšte da radi. Naime, žena pod imenom Nensi Treskot je odmah obavestila lokalnu TV kuću, koja je došla na lice mesta i snimila jako zanimljiv priloh u celoj ovoj priči i događaju koji je odmah osvanuo na domaćim portalima.

Celi tekst je na jugoslovenskom jeziku, ali je uspela da shvati da je kuća još 1950 godine bila u vlasništvu izvesnog Nikole Pavelića, a onda je u roku od par dana pronašla i njegovu ćerku Nensi, koja nije niti znala za postojanje ove kutije. U njemu su bili papiri za dozvolu ulaz u Kanadu u koju je on došao 1929 godine, kao i dozvola za brak sa njenom majkom.

Preporučeno