Mi se u nastavku današnjeg članka fokusiramo na domaću estradu i svakako vesti koje nam dolaze sa njih. Kao što i sami možete da vidite govorićemo o glumcima, koji su obeležili poslednjih 50 godina Balkanske kinematografije, a nema šanse da se načinje priča o tome a da se ne pomene legenda filmske scene Bata Živojinović. 

Čovek koji je u Kini postao nacionalni heroj sa filmom “Valter brani Sarajevo” je definitivno Robert De Niro za Balkansko područje, a on je na svom kontu Ima preko 250 filmova i predstava koje je snimio. Jednostavno ne možete špustiti neki partizanski film, a da u njemu nema legendarnog Bate Živojinovića. On je svakako postavio temelje modernom filmu, i proći će jako puno vremena pre nego što se rodi glumac koji je bliz unjemu p okvaliteti. 

Bata je iza sebe ostavio ogroman legai, veliku porodicu i čak četvero unuka koj eje neizmerno voleo. Velimir Živojinović je njegov najstariji unuk, koji danas studira na Sorboni te živi u glavnom gradu Francuske-Parizu. Sve je definitivno izeznadio kada je umesto glume odabrao nauku, i jednostavno to ga zanima, a ima i devojku koju je zaručio, njegov otac je i više nego ponosan na njega. “Svi smo srećni. Njegova je odluka da neće u glumce, upisao je zato nauku i inženjerstvo na Sorboni. Kreće od septembra, bože zdravlje. Svi mu želimo sreću”, rekao je Miljko Živojinović.

Preporučeno