Svakako da su venčanja jedno od najlepših moemnata koje se mogu desiti jednoj osobi u životu. Svakako da je možda u biti najjači događaj kada dobijete naslednika, pa se zato apsolutno svi trude da im taj dan prođe u najboljem mogućm rapsoloženju. Međutim, nekada se stvarno znaju stvari sikomplikovati, da se to ne viđa ni u američkim komedijama.

Isto tako imamo i neobičnih situacija, po kojima su nekada snimljeni i filmovi, a to je da na primer mlada ili mladoženja, jednostavno pobegnu sa venčanja. Jednostavno, nekada trema stvarno uradi svoje, i ljudi u očaju urade sve i svašta, a nekke stvari ostanu i snimljene i zabeležena na videu ili foto aparatu.

Sledeća slika koja je itekako nasmejala sve korsnike tik tok mreže, jeste ovaj slučaj koji se desio u Americi. Naime, ovde vidimo mladi budući bračni par, koji se spremao da kaže sudbonosno DA. U jednom trenutku, kada je mladoženja kleknuo pred sveštenika, što je svakako bitna stavka u Americi, njemu se na cipelama ocrtala reč HELP- ili u pomoć. Mnogi su najavili da je u pitanju neki trik ili šala, dok su neki rekli da je u pitanju foto montaža. Sve u svemu, pored silnih jako neugodnih i tužnih vesti koje nam dolaze sa svih strana sveta, pa da je i u pitanju foto montaža, mora se proznati da je dobra.

Preporučeno