O Anastasiji Ražnatović, definitivno se ne treba puno trošiti reči. Ćerka od možda i najpoznatijeg bračnog para na balknu Cece i Željka Ražntovića, danas je jako brzo izrasla u pravu lepoticu. Posatla je popularna u poslednje vreme, kako j euplovila u emotivnu vezu sa nemanja Gudeljom, koji je inače fudbaler Španske Sevilje. 

Svoju muzičku karijeru je skoro i zapostavila, od trenutk kada je krenula i sama pandeija korona virusa. Sada se posvetila samo sebi, a kako insajderi jako blizu porodice ražnatovića tvrdi, jako je blizu da stane i na ludi kamen. Prethodnog vikenda, definitivno je vest broj jeda bilo crkveno venčlanje marka i Bojane Šijan, koji su opdlučili da kažu DA i pred samim bogom. 

Na samo venčanju pojavila se naravno i Anastasija koja je i ovaj puta blistala a tu je bio i njen brat Veljko, kao i snaja Bgdana te mali Željko, koji j dobio ime po njihovome ocu Arkanu. I sada je Anastasija odlučila da pokažće da i pored toga što ima jako velike pare na računu, itekako ima i stila za oblačenje, te se na samom slavlju pojavila u prekrasnoj crvenoj kombinaciji, a foto reporteri su se otima za što bolji kadar.

Inače, haljina je bila od crvenoga satena a na rukavima je imala specijalne male mašnice,a na sve to imala je i prekrasnu torbicu sa tigrastim uzorcima. Na nogama su bile i sandale, koje su bile u istom printu kao i sama torbica.

Preporučeno