Šakira se na muzičkoj sceni pojavila sada već davne 2003 godine, a kolumbijka je u samo par godina pokorila cijeli svijet. Muškarci su poludjeli za njenim vrelim plesom na nastupima, a ona je srce dala fudbaleru Barselone, Enrike Pikeu. Sa njim ima ina, koji je dobio ime Milan. Oni su se razišli još prije dvije godine, a sada je otkriveno da je njeno srce ponovo zauzeto. 

Prošlo je više od godinu dana od skandalozne afere između Pikea i Shakire, otkrića koje je duboko pogodilo javnost. Zanimljivo, upravo je staklenka pekmeza iznijela na vidjelo Shakirinu nevjeru. Nakon prekida njihove dugogodišnje ljubavne veze, Shakira je svoj bijes usmjerila u pjesmu osvete, koristeći oštre riječi upućene Pikeu.

Nakon što se pojavio kontroverzni video, Shakirin zategnuti odnos s bivšom svekrvom postao je očit kada je dobila šamar. Napetost među njima eskalirala je nakon otkrića preljuba jer su neprestano provocirali jedno drugo. Unatoč nedaćama koje je proživjela zbog sinova Saše i Milana, Shakira je odlučila progovoriti o svojim iskustvima kada ju je Pike ponižavao s Klarom. Mnogi su stali iza Shakire, koja je nakon prevare i razvoda doživjela osobnu transformaciju. Počela je proizvoditi vrhunske hitove i posvećivati ​​više vremena samousavršavanju. Tijekom braka sa Pikeom malo je pazila na svoj izgled i često se u javnosti pojavljivala razbarušena. Međutim, sada je doživjela ponovno rođenje, postala je organiziranija nego ikad i nikada nije propuštala događaj. Vrijedno je napomenuti da javnost pomno prati Shakirine objave na društvenim mrežama, posebice nakon njezinog razlaza s bivšim nogometašem Pikeom Đerarom.

Shakira, kolumbijska pjevačica, ostaje nepokolebljiva u svojoj potrazi za ljubavlju unatoč tome što je prije više od godinu dana doživjela razočaranje u svog prethodnog emotivnog partnera. Svojim objavama na društvenim mrežama suptilno sugerira mogućnost nove ljubavne veze.

U svojoj posljednjoj pjesmi Shakira priznaje da ste se, unatoč zavjetu da više nikada neće voljeti, pojavili kako biste popravili ožiljke koje je ostavio netko drugi. Čuvala je svoje srce ključevima i lokotom, ali se ne može oduprijeti ogromnoj ljubavi koju osjeća prema vama.

Nažalost, kako bismo dobili dodatne informacije, moramo biti strpljivi do 22. ožujka kada će biti predstavljen Shakirin dugo očekivani album. Prema izvješću Marke, postoji jaka indikacija da je Shakira ponovno otkrila ljubav, ili barem tako kruže među njezinim vjernim obožavateljima koji su imali priliku pogledati dio njezine najnovije pjesme pod nazivom “Nassau”. Ova zadivljujuća pjesma samo je djelić onoga što se može očekivati ​​od njenog nadolazećeg albuma pod nazivom “Las mujeres ya no lloran”, u prijevodu “Žene više ne plaču”.

Još se čeka potvrda autobiografske prirode pjesme budući da Shakira i njezin tim još nisu dali službenu objavu. No, evidentno je da pjesmom namjerava prenijeti poruku svom bivšem suprugu.

Nakon razlaza, proteklih su se mjeseci stišale kontroverze oko Shakire i Pikea, a nestale su i nekadašnje napetosti. Shakirin album ‘Las mujeres ya no lloran’ izazvao je značajnu pozornost javnosti, a njezina poruka na Instagramu generirala je više od dva milijuna lajkova i tisuće komentara u roku od samo 14 sati.

Putem različitih platformi društvenih medija, brojni pratitelji s nestrpljenjem su izrazili svoje iščekivanje nadolazećeg izdanja najnovijeg albuma kolumbijskog umjetnika, čije bi predstavljanje trebalo biti za nešto više od dva tjedna.

Preporučeno