Danas u nastavku ovog članka jedan jako koristan savet uza sve one koji imaju parket. Mnogi se danas odlučuju za laminat, ili neku drugu podlogu u stanu ili kući, ali opak ništa bolje i lepše nema nego stari dobri parket. Ali, kako dani i godine prolaze, parket polako gubi sjaj i ono po ćemu je bio jako poznat kada je bio ov, i tada se ljudi odlučuu ili da menjaju parket, ili da stavljaju laminat ili brodsnki pod.

Međutim, ima opacija i ponovnog lakiranja parketa, ili zbog skupoće kompletnog procesa, mnogi se u današnje vreme jednostavno ne odlučuju na ovaj potez. Tako mi danas donosimo jedan jako koristan savet kako da vaš stari parket ponovno dobije novi i lepši sjaj. Poneke osobe takve probleme rešavaju sa tepisima, te ogrebotine i mrlje kriju na ovaj način, ali ni to nije neko konkretno i dobro rešenja.

Da li vi verovali ili ne, na društvenim mrežama se može nači jako puno korisnih saveta, a ova gospođa iz Irske je pokazala trik sa orašstima plodovima, i kako vaš parket može da “ozdravi” od ogrebotin. Ona je koristila orahe i pistacije i sa njima je čistila fleke na parketu. One su kasnije totalno izbledele, a parket je izgledao kao nov.

Njen video je u jako kratkom roku postao i više nego virala, a jedan od korisnika je pojasnio da ulje koje se nalazi u orasima i pistaciju deluje na parket i daje mu poseban i totalno novi sjaj. Koje je vaše mišljenje o ovom načinu?

Preporučeno