Kada se uzme u obzir brak, evidentno je da je to višestruka i zamršena afera, posebno kada biramo partnera rođenog pod bilo kojim od sljedeća tri horoskopska znaka. Za one koji vjeruju u astrologiju, preporučljivo je izbjegavati brak sa astrolozima. U nastavku ćemo istražiti razloge koji stoje iza ovog prijedloga, pa obratite posebnu pažnju ako vjerujete da našu sudbinu diktiraju zvijezde.

 

 

Ribe- su vodeni organizmi koji se nalaze u vodenim tijelima širom svijeta. Dolaze u različitim veličinama, oblicima i bojama i nadaleko su poznati po svojim izuzetnim prilagodbama svom podvodnom okruženju. Riba je nezamjenjiv element mnogih ekosistema i igra ključnu ulogu u lancu ishrane. Oni su također traženi izvor hrane za ljude, često se uzimaju i konzumiraju kao dio zdrave prehrane. Osobe rođene pod znakom zodijaka Riba često se nađu u vezama koje su štetne i nezdrave. Muškarci rođeni pod ovim astrološkim znakom poznati su po svojoj nepokolebljivoj empatiji i emocionalnoj inteligenciji, što doprinosi njihovoj reputaciji idealnih životnih partnera.

 

 

 

Međutim, pojedinci Ribe se često susreću sa onima koji ne prepoznaju njihove osobine koje su vredne divljenja. Kao rezultat njihove povjerljive prirode, Ribe često preuzimaju odgovornost za negativne situacije koje nisu njihova krivica, što rezultira intenzivnim osjećajem nesigurnosti. Ovo je u suprotnosti sa onima koji su rođeni pod astrološkim znakom Device.

Djevice – nisu uvijek otvorene sa svojim osjećajem zavisti i sumnje u sebe, ali poznato je da posjeduju takve ranjivosti. Ove emocije se obično manifestiraju tokom vremena i imaju tendenciju da isplivaju na površinu kada osjete da su uspostavili stabilan osjećaj sigurnosti. Oni koji uživaju u vršenju kontrole nad drugima i korištenju manipulativnih taktika nespojive su sa kvalitetama idealnog partnera za brak. Bik Pojedinci rođeni pod astrološkim znakom Bika pokazuju izuzetnu sposobnost u svojim profesionalnim nastojanjima i daju prednost svojoj karijeri nad brakom i roditeljstvom.

 

 

Oni posjeduju dubok osjećaj obaveze i spremni su da rade do kasno u kancelariji umjesto da provode kvalitetno vrijeme sa svojom drugom osobom.

Uprkos tome, Bikovi takođe prihvataju prepuštanje i poznati su po svojoj galantnosti, koja se često smatra privlačnom njihovim romantičnim partnerima. Luftika sugerira da, iako je obasipanje žene ekstravagantnim poklonima i komplimentima vrijedno divljenja, to ne predstavlja najveći dar od svih: vrijeme. Konkretno, vrijeme posvećeno supružniku, koji je često najznačajnija žena u životu muškarca.

Preporučeno