Jelena marjanović, iako je smaknuta pre nešto više od 7 godina, i danas je jako čitana i jako zanimljiva tema. Jednostavno, sva ta misterija koja je pratila njenu sm rt, i dans privlači jako puno pažnje svih ljudi na Balkanu Nedavno, konkretno pre 2 meseca njen suprug Zoran Marjanović je osuđen na 40 godina zaatvora.

Međutim, i pored toga, i dalje je ostalo jako puno nerazjašnjenih činjenica oko celog ovog slučaj. Zran Marjanović je otišao na robiju, bez ijednoh konkretnog dokaza, što je svakako rarite u srpskom pravosuđu. Na kraju su sudije podlegle pritisku javnosti, kao i nekim polu dokazima koji su bili protiv njega. Baš iz tog razloga, veruje se da je ubica neko sasvim drugi, aon je samo kolateralna šteta.

Neki misle da je ub ica čak i njegov otac, dok neki misle da ju je života koštao neki jaki srpski političar, koji je bio bezglavo zaljubljen u nju, a kada mu ona nije htela uzvratiti, on je odlučio da ju skrati za glavu. Sada se u srpskim medijima pojavila i jedna pesma, koju je Jelena jako puno volela. Ljubomir Ljuba Stefanović je komponovao ovu numeru, a otpevao ju je Nenad Šipka.

“Rođaci ubijene Jelene su mi rekli da je često pevušila stihove pesme: “ Ne ljubi me samo jedno veče i ne voli za trenutak mali. Šta je tren za život ceo, ne ostavi pa da srce žali”. Oni su me kasnije zamolili da otpevam tu pesmu “Uzmi srce” i posvetim je Jeleni jer kroz nju iskazuju svu svoju bol zbog njenog ubistva”, rekao je Nenad Šipka pre par godina.

Preporučeno