Mi se u nastavku našeg današnjeg članka, malo vraćamo u prošlost, i govorimo o nekim pevačicama, koje su jednostavno nestale sa scene. Neke su se jednostavno okrenule nekim drugim poslovima, neke su jednostavno ostale u muzici ali na neki drugi način. >Imamo i onih koje i dalje žele nešto napraviti u muzici, ali su ih godine jednostavno stigle, pa tako uživaju u svojim starim danima. 

Da li znate ko je u stvari devojka sa naslovne fotke? Nekada, konkretno u 90 godinama prošloga veka, bila je i više nego popularna, a onda je jednostavno nestala sa muzičke scene. Dragica Radosavljević Cakana je njeno ime, a kako je izjavila nedavno za jedan srpski portal, njeni početci su bili više nego teški. “Preko Omladinske zadruge sam prvi put radila, sećam se. Sa drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više blejale nego što smo čistile”, sa osmehom se priseća Cakana. Ono špo čemu je bila različita od ostalih je to, da je svoj prvi zarađeni novac uložila u kuću, jer je odrasla u jako teškim uslovima, a sredila je kupatilo od početka do kraja.

Sa vremenom je itekako njena karijera krenula prema vrhu a samim time se i zarada počela rapisno povećavati. Međutim, prema njenim rečima, davala je pare i na jako moderne stvari i artikle koje na kraju nije nikako niti nosiula. “Kupila sam nedavno Balensiaga patike u Njujorku i platila sam ih 1.100 dolara i pitala sam se šta mi je ovo trebalo. Toliko su teške, da je bilo pitanje kada ću ih obuti. Naravno završile su kod moje unuke”, priznala je Dragica.

Preporučeno