U nastavku našeg današnjega članka malo pišemo o domaćim zvezdama, a kao što i sami možete da vidite po samom naslovu, danas ćemo priliku da damo jednoj zvezdi koja je obeležila Balkansku muzičku scenu pre izvesnoga vremena. Bila je povezivana sa raznim mutnim likovima, a priča se da je znala svoje telo jako skupo i da naplati. 

Tako se mi vraćamo u zlatne 90 godine prošloga veka, kada je turbo folk rušio sve granice u muzici, a “Čarobnjakov sin” je pesma koja je tih godina postala i himna za mnoge sponzoruše koje su tek tada kretala da se zovu “starlete”: Lela Andrić je otpevala ovu pesmu, a po zanimanju uopšte nije bila pevačica, nego privatnik, pošto je držala par butika u srpskoj prestolnici. U jednom od njih je radila i danas popularna srpska pevačica Olja karleuša, kojoj je Lelaa pomogla da krene sa svojom muzičkom karijerom.

Međutim, nakon završetka karijere, postala je poznata po prevarama i crnoj hronici,a 2005 godine je došla u žižu javnosti kada je osuđena zbog prevare od 140.000 švajcarskih franaka. Naime, ona je prevarila Kurta Alenspaha, švajcarca kosovskih korena, od kojeg je posudila te pare, da bi napravila hiotel na Tari koji nikada nije niti napravljen. Ona mu je obećala i mesto direktora ovoga hotela, a kasnije je na sudu rekao da je ona od njega u više navrata posudila skoro milion švajcarskih franaka.

Preporučeno