O Nedi Ukraden se u proteklom periodu jako puno pričalo, a kako i ne bi, kada je riječ o jednoj od najljepših pjevačica na ovim prostorima. Jednsotavno se zna, da je bila magnet za muškarce, ali nikada nije imala sreće sa njima, i nekako kada se na kraju sve sabere i oduzme, uvijek je birala one pogrešne….

Nakon dugog razmišljanja, Neda Ukraden, vrlo utjecajna osoba srpske glazbe, ispunila je svoju dugogodišnju želju da se ponovno poveže sa svojim porijeklom. Nedavno je ova kultna pjevačica odlučila preurediti i pomladiti svoju rezidenciju, što je rezultiralo potpuno transformiranim prebivalištem. Ipak, tijekom burnih devedesetih godina prošlog stoljeća, Neda je iskreno priznala izazove s kojima se susrela dok je prolazila kroz krizno razdoblje. Otkrila je i identitet renomirane poduzetnice koja joj je pružila ključnu podršku u njezinim najtežim trenucima.

  • Potpunom adaptacijom stare kuće Neda ju je uspješno pretvorila u velebnu vilu iz snova. Prvi gosti imali su sreću doživjeti toplu i gostoljubivu atmosferu koju je stvorio ovaj talentirani pjevač. Vidjelo se da Neda nije samo uživala u svom novom prebivalištu, već je iskoristila priliku da u ovom prekrasnom utočištu okupi svoje najdraže prijatelje i obitelj. Slavna bivša jugoslavenska zvijezda na društvenim je mrežama predstavila kolekciju fotografija koje prikazuju njezinu novootkrivenu utopiju. Ove slike nisu prikazivale samo nju, već su uključivale i njezine drage suputnike, bliske prijatelje i voljene članove obitelji. Nakon objave ovih zadivljujućih snimaka, zapljusnuo je niz komentara, a jedan je posebno izazvao snažne emocije.

“Ne postoji mjesto koje nudi istu razinu mira i spokoja kao kućanstvo u kojem vas majka s ljubavlju naziva svojim sinom.”

Unatoč tome što živi svega 30 kilometara od mora, Neda Ukraden odlučila je svoj užitak povećati gradnjom ogromnog bazena u svom dvorištu, na radost svojih unuka. Podsjetimo, oko romantičnog života Nede Ukraden i ranije su postojale sumnje, posebice u vezi s njezinim suprugom Draganom Mirkovićem. No, nedavne glasine sugerirale su da je ova talentirana pjevačica bila u vezi s Tonijem Bijelićem prije nego što se on vjenčao s Draganom. Prirodu njihove veze za “SVET” je otkrila i sama Neda.

“Razina pozornosti koja se pridaje ovom pitanju je po mom mišljenju pretjerana. Toni je izuzetna osoba. Svaki pjevač koji je imao priliku raditi u Beču može potvrditi neprocjenjivu pomoć koju pruža. Tijekom mog boravka u glavnom gradu Austrije od 1992. do ’96. i ponovno 2008. kad sam unajmio stan, Tonijevo tečno znanje njemačkog pokazalo se neizmjerno korisnim i on je dragovoljno ponudio svoju podršku.”

Nakon toga, iskreno je odgovorila na upit o postojanju dublje veze među njima izvan pukog prijateljstva.

“Moram pojasniti da je on značajno mlađi od mene. Što se tiče njegove naklonosti prema meni, ne mogu dati nikakve konačne izjave. Ipak, to doživljavam kao kompliment. Ipak, ponavljam da je mlađi od mene i je trenutno u privrženoj vezi s Draganom, tako da su sve druge glasine i nagađanja beznačajne”, iskreno je rekla Neda, ne želeći otkrivati ​​detalje o svojoj najdubljoj ljubavi.

BONUS VIJEST:

Stranica Six dobila je informacije iz sudskog dosjea države New York koje otkrivaju da Ivy Love Getty i Tobias Alexander Engel nakon četiri godine prekidaju svoj brak. Ivy Love Getty, praunuka naftnog tajkuna Genea Paula Gettyja, službeno je podnijela zahtjev za razvod od svog supruga, fotografa i glumca, u veljači 2023. Međutim, čini se da je Getty odlučio povući slučaj, samo da bi ga ponovno podnio u siječnja 2024.

Nakon privatne ceremonije 2020. godine, par je obilježio svoju zajednicu raskošnim i zvjezdanim vjenčanjem sljedeće godine.

Kontroverzna reputacija njezine obitelji duboko je ukorijenjena u povijesti, a pripisuje se dugotrajnim skandalima koji su je pratili generacijama. Obitelj Getty, koja posjeduje golemo bogatstvo u milijardama, može se pohvaliti jadnom prošlošću koja je obilovala konzumiranjem nedopuštenih droga, otmicama, izvanbračnim aferama, pa čak i jezivim činovima komadanja uha. Tragične i prerane smrti unutar obitelji nisu neuobičajene pojave, a smrt Andrewa Gettyja u ožujku 2015. služi kao samo jedan primjer brojnih skandala koji nastavljaju mučiti dinastiju Getty.

Uz brojne tajkunske pozicije, valja istaknuti značajna Gettyjeva postignuća. Stekao je ogromno bogatstvo u naftnoj industriji, postavši najbogatiji pojedinac na svijetu i stekavši reputaciju zbog svoje ekscentričnosti, uključujući svojih pet brakova.

Godine 1958. milijarderova se obitelj suočila s prvim razornim gubitkom kada je njegov najmlađi sin Timothy Ver Getty tragično preminuo u dobi od 12 godina od tumora na mozgu.

Jean Paul Getty, naftni tajkun koji je odigrao ključnu ulogu u ozloglašenom usponu svoje kontroverzne obitelji, dospio je na naslovnice kada je njegovog unuka, Jeana Paula Gettyja III., otela talijanska mafija. U šokantnom preokretu događaja, Jean Paul je u početku odbio povinovati se zahtjevima otmičara. zahtjeva sve dok se nije dogodio jeziv čin: tinejdžeru je odsječeno uho i poslano vlastima.

Godine 1973. život najstarijeg sina Jaya Paula došao je do tragičnog kraja kada je otkriven mrtav nakon što je popio kobnu kombinaciju droga i alkohola.

Nažalost, još jedan od sinova J. Paula tragično je završio. Boreći se s depresijom i ovisnošću, naposljetku je podlegao 2003. Osim toga, njegova supruga, poznati model Talita Pol, tragično je izgubila život od predoziranja heroinom 1971., dvije godine prije smrti najstarijeg sina.

  • U mjesecu ožujku 2015. godine, unuk bogataša uključenog u naftnu industriju, koji je tada imao četrdeset sedam godina, pronađen je u stanju krvi u hodniku svoje luksuzne rezidencije smještene u Hollywoodu. . Pojedinac koji je otkrio tijelo Andrewa Gettyja, bivše djevojke po imenu Lanesa Dejong, nedavno je bio predmet zabrane prilaska koju je Getty podnio samo četrnaest dana prije. Međutim, vlasti ne sumnjaju da je umiješana u uzrok njegove smrti. Tijekom svog života, Andrew je imao rekreacijski interes za skupljanje raznih predmeta poput lutaka, kao i ostataka prapovijesnih ptica, uključujući lubanje i kosture. Vrijedno je napomenuti da se suočavao s neprekidnim borbama s ovisnošću o drogama i visokim krvnim tlakom.

Preporučeno