Mi se u nastavku našeg današnjega čllanka malo sećamo na legede Jugoslovenske muzoke, koji su danas zaboravljeni, i koji jedva sastavljaju kraj sa krajem. JEdna od njih je i evergrin legenda, Maja Odžaklijevska koja je tek nedavno dobila i svoju nacionalnu penziju. Ona inače živi od 33.000 enzije, a sledeća, nacionalna bi trebal da bude i do 60.000 dinara, tako da bi se trebala prestati mućiti, jer joj treba jako puno novaca za lekove.

“Srećna sam, a pomalo euforična. Znači da nisam uludo radila svoj posao i da sam to činila na dobar način. Mislim da je ovo prestižno priznanje i divim se svakom ko ga osvojio. Nadam se da neće biti nezadovoljnih odlukom. Mi smo se trudili da Srbiju uvek na pravi način predstavimo u svetu”, kaže Maja. Inače, pravo na nacionalnu penziju, pored nje, dobili su još i Voja Brajović, popularni srpski glumac, kao i kompozitor Zoran Erić, Bogdan Diklić, također jako uspešan glumac kao i mnogi drugi.

Inače, ono što javnost i jako malo zna, je to da Maja ima bolesnoga unuka o kojem se mora svakodnevno da brine:””Luka je autističan, još ne govori i ja sam mu se potpuno posvetila. Ne kažem da sam zanemarila sebe, ali ja nisam u prvom planu u ovakvoj situaciji. On je postao potpuno drugo dete. Njegova dušica je očigledno mnogo napaćena. Svakome od nas nešto zasmeta, a možda njemu baš smeta lavež psa. To je vrlo individualna stvar i svako dete sa autizmom je svet za sebe, svako ima neki svoj problem”, rekla je pevačica svojevremeno medijima.

Preporučeno