Mi se u nastavku današnjeg članka, malo dotičemo i domaće estrade, koja je u poslednje vreme pogođena jako teškim i ružnim stvariima. na žalost, u prošloj godini nas je an žalost napustilo čak 19 osoba koje su povezane sa domaćom estradom. Smrt i blest je na žalost pokucala na vrata estradnih zvezda, tako da sada ne samo oni stariji, nego i mlađi itekaako brinu za svoje zdravlje, jer kako se lepo vidi, a niko ne zna šta donosi sutra, i kakva je zapravo naša sudbina.

Mi se danas tako bavimo jednom jako tužnom životnom pričom, koja se desila u estradnim bodama, a o kojoj se i nije baš toliko pričalo u medijima u poslednje vreme. Naime, mi se bavimo emisjom “nikad nije kasno”, koja je itekako gledana na ovim prostorima, a prikazuje se sa jako velikim uspehom u poslednjih 10 godina. Ime pevačice o kojoj danas govorimo se zove jadranka Kalinić. Neda Ukraden se tada zadesila u žiriju, kada se ona našla na bini, a nakon prelepe pesme koju je otpevala, neda se dotakla toga da se jako dobro znaju, a onda su shvatile da posećuju istog frizera dugi niz godina zaredom.

Kada ju je neda upitala zašto je jedno vreme bila anksiozna, jer joj tako piše u biografiji pred samom emisijom, jadranka je odgovorila sledeće:”Pored oca i majke sam izgubila i dete, a o tome u medijima skoro nikome nije niti pričala… Ali ne idem na tu priču, to je sve jako tužno…Idemo na veselo. Nešto najteže u životu je sahraniti svoje dete, to samo majka može da doživi. Namerno nisam išla na to da mi ne bi zamerili, i da se vi iz žiirija u neku ruuku i sažalite zbog mog gubitka. Ja sam ovde prvenstveno i samo zbog pevanja, jer je u tim najtežim trenucima mene pesma najviše izvukla” – rekla je Jadranka.

Preporučeno