Mi se u nastavku našeg dnašnjeg članka malo bavimo sa jako neobičnim životnim pričama, koje se dešavaju svugde oko nas, a tiče se neobičnih ljubavnih priča. Jednostavno, niakda se ne zna, kada će vas pogoditi amorova strelica, a sledeća i više nego neobična priča nam dolazi iz Bosne i Hercegovine.

Kao što i sami možete da vidite, Šaban ima 85 godina, i očekuje bebu sa suprugom koja ima samo 48 godina. Da li ste ikada čuli z asličnu priču u razlici u godinama, u bračnim zajednicama? Inače epcentar cele priče je nadomak Cazina u mestu koje se zove Glogovac. Inače, njih dvoje su stupili u bračnu zajednicu u subotu 5 novembra, a Šaban se inače bavi stočarstvom, i jako je fizički aktivan za svoje godine.

Kako sam kaže, jednstavno, bez teletine jednotavno ne može da živi. Šaban već iz prvog braka ima četvero dece, dok i Asmira također ima decu,a sad je za dnevni avaz otkrio i priču kako su se njih dvoje zapravo i upoznali:”Ona je radila kod mene, kada sam ja otišao u penziju. Ona je u vrlo teškom stanju bila, sa troje dece i njen muž se nije brinuo o njima. Ja sam uvijek nju plaćao pošteno. Davao pomoć kad sam mogao. Halal bilo na oba sveta. Jednog lepog dana, ona je zaplakala i došla kod mene i rekla Šabane ja ne mogu više sa ovim čovekom. Ja bi se udala za tebe, rekoh hoću. I tako je bilo.”, izjavio je veseli Šaban. Kako njih dvoje sada čekaju bebu, pogledjte u linku iznad…

Preporučeno