U nastavku našeg današnjega članka malo ćemo se dotaći i najkontroverznijeg bračnog para na celoj estradi, a to su deginitivno Jelena karleuša i Duško Tošić. Za sve ove godine braka, oni su se svađali, varali, tukli, a samo se još čeka i razvod braka.

To je čak Jelena karleuša i najavila za ovo leto, ali do današnjega dana ništa se nije desilo po tom pitanju. Tako, da se može komotno reći da je to bio još samo jedan od marketinških trikova od strane “male od skandala”, kada je naterala po ko zna koji puta da svi mediji opet pišu o njoj. Imali su oni prošli Božić i fizički sukob, kada ju je Duško ošamario, i kada je na kraju morala i policija da interveniše.

Prošla je godina od tada, a ona i Duško su i dalje u braku, a za ovaj Božić, ponovo nemila scena u domu na Dedinju, kada su lomili česnicu. Naime, tada je jelena izvukla novčić, što će svakako da joj donese lepu i rodnu godinu, a Atina je uzela komad česnice, i kada je videla da u njoj nema ništa bacila je na stol, i izašla je napolje.Ovaj njen potez je definitivno razbesneo sve na društvenim mrežama, a mnogi su joj poželeli dobre batine od oca Duška.

Sa druge strane Nika, mlađa ćerka je krenula totalno drugim putem, te je odabrala fudbal, a naa tik toku je pozirala u očevom dresu kojeg je nosio za selekciju Srbije. U odnosu na Atinu koja voli foto modeling, Nika je izabrala fudbal.

Preporučeno