Za danas smo vam spremili dnevnu dozu Jelene Karleuše, i sva ona fama koja se uvek nekako dešava oko njene porodice. Ne mora ona da bude uvek u centru pažnje, nekada je to njena tetka danijela, ili njen polubrat Nikola, ali i ćerke Atina i Nika, koje polako odrastaju i formiraju svoje ličnosti. Mnogi navode da je starija Atina itekako na majku, pomalo je i bahata i nadmena, a to je najbolje pokazala za Božić, kada je bacila komad česnice na stol jer nije našla paru u njoj. 

Mnogi koji su videli taj video su komentarisali da je zaslužila ćušku preko lica, jer se tako ponašati na najveći mogući praznik kod srba, ej za svaku osudu. Sa druge strane, ona mlađa Nika, koja je povukla gene na oca Duška je puno skromnija, trenira fudbal, i za sada je ne interesuje toliko svet glamura kao Atinu, što se može i videti po njenim slikama na Instagramu, ali i tik toku. 

Sada se i ona itekako aktivirala na društvenoj mreži tik tok, gde je pokazala unutrašnjost svoje sobe na vili u Dedinju, koju je njen otac kupio od Dragana Stojkovića Piksija za 2.5 miliona evra sada već davne 2018 godine. U odnosu na Atininu sobu, njena još uvek ima razbacane igračke, ali i plišane mede po ćoškovima sobe, a na stolu imaju knjige, parfemi pa čak i šminka, i vidi se da od majke prepisuje smisao za lepo.

Međutim, kada je otvorila garderober, tamo je bilo puno nove i markirane garderobe, koju njeni vršnjaci definitivno sebi ne mogu da priušte. 

@.nikaspam

#fyp

♬ original sound – Speed up

Preporučeno